Sunday, February 19, 2012

Pemenang Teka-Teki Bulan - YUMIDA

Assalamualaikum wbt.. 

Kali ini lady nak umumkan pemenang bagi soalan kuiz berkaitan bulan yang lady buat di SINI.. jawapannya lady telah nukilkan di SINI

Terlebih dahulu lady memohon maaf kerana lady 'peram' pemenangnya buat sementara waktu kerana menunggu cenderahati siap diproses. :P 

Pemenang bagi soalan kuiz adalah milik Blogger :
Tahniah Yumida.. :D

Kepada pemenang, mohon utnuk meninggalkan alamat beliau di laman komen entry ini.. Insya-Allah lady takkan approvenya.. Lady just nak ambik alamat untuk postkan hadiah tersebut.

Kepada Blogger lain yang sudi menjawab soalan kuiz lady, terima kasih sangat2 kerana memberi respond positif.. Alhamdulillah.. lain kali insya-Allah teka teki lain bakal menyusul.

Tahniah sekali lagi kepada Yumida.


Tambahan :

Lady ingin mengambil peluang ni tuk memaklumkan kepada pemenang bahawa.. profile blognya mempunyai masalah. Apabila ditekan pada entry komen yang ditinggalkan, akan terus ke sini :

Profile Not Available

Mungkin akan menyukarkan blogger lain untuk membalas jejak melalui komen, atau 'follower'.. Mungkin beliau tidak perasan akan permasalahan ini..

p/s : Cenderahati ditempah daripada blogger Infonewbie.

22 comments:

Kakzakie said...

Kakak perasan sekaran ruang komen macam-macam masalah timbul. Ada yg boleh type comment tapi tak ada button publish...

Kancil 8349 said...

tahniah kepada cikgu Yumida...hehehe...

Bui Junaidi said...

KAUM KERABAT KAK BUI TU..HEHE..*__*

Suhami Ahmad said...

tahniah untuk pemenang =)

akubiomed said...

Tanniah kepada pemenang. :-)

dwaty said...

hari saya ada gak masuk blog yumida ni tapi tak leh... semoga dia tahu...

Deru Ombak said...

Assalamualaikum Lady..
Akhirnya pilihan di buat sudah..
Tahniah kepada pemenang. :)

Kamsiah said...

salam..
akak kalau GA,kontes,tag dll...mmg akak surrender hehe....

insan_marhaen said...

IM tak pernah menang dalam peraduan!

Telor Power said...

tahniah yumida.....tahniah.

Yumida said...

yeyyyyy...makaseh yer sis ladybird. x sangke lak..uhuk uhuk...terharu.. makaseh jgk pd yg vote esp mr telo power...sis esok sy bg alamat erk.

Papa Mifz said...

tahniah pado si pemenang..:)

Yumida said...

thanks yer sis coz informkan psl entry komen tu..bru try td..mmg ade prob..tgh mencari solution nih...

Yatie Awang said...

bestnya menang...bilalah giliran akak, tapi macam mana nak menang..join pun tidak hehehe

Mr.Clive said...

setailo laaa yumidaa! tahniahhh! :D

icaland pelangi indah said...

LadyBird.. LB..akak nak mintak maaf sbb tidak dpt memenuhi permintaan adik Lb minggu lepas utk pilih pemenang. akak baru tgk blog. sorry yer.

AmirFX said...

Tahniah untuk pemenang.. Tak perasan pulak cik Lady ada buat contest...

shameel Iskandar said...

Tahniah juga kepada Yumida

eiela said...

tahniah Yumida.. hadiahnya dah siap bleh tengok di http://mycraftzon.blogspot.com/2012/02/hadiah-kuiz-ladybirds-life.html

Dinar said...

tahniah cikgu...lain kali nk join la teka teki lady ni mana tahu menang..cenderahati tu nampak mcm best je...hehehe

LydSunshine said...

Ooo... ni sebab saya tak join teka teki ni. sebab tu tak menang. Kalo tak mesti saya yg menang nih. heheh. Gurau je. Tahniah yumida.

Yumida said...

sis...sori x dpt bg alamat pos tu arini..esok...insyaAllah...coz guna alamat kwn nyer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...