Saturday, October 2, 2010

Tag/ Award Daripada RuSh D

Tadi dapat tag daripada Mr RuSh D.
Rajin bebenor tag.. hihihi.. tQ yer Incik RuSh D kerana sudi bg awards nih..
Cantik tul..
Inilah ghupenye tag/ award drp Mr RuSh D nih :

Ingatkan ambik camtu jer tag aka awards nih.. 
tapi kene jawab soklan lak :P..

1. Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
~ Yang paling best sebab die suke datang blog lady
~ Die suke komen blog lady yang ntah hape2 nih..
~ Memula masuk blog die, ingtkan blog photographer.. sebab nampak mcm ade lens kat header die.. terus terjatuh hati :P kui kui kui..
~ Dia suke komputer aka pc macam lady jugak :P cume bezenye lady perempuan tp die lelaki.. 
~ dia antara org yg terawal komen blog lady yg lady tulis sal kesihatan.. 

2.Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
~ suke berfikir ape2 je yg lady lihat..
~ pencinta alam sekitar
~ suke berdebat dan gertak doktor.. 
~ mudah terjatuh hati dengan photographer dan pakar komputer :P
~ suke duduk di tempat yang xde orang.. sebab kalau ade org, org suke cakap pot pet pot pet.. x suke tul.. 
~ paling tertekan jika pc rosak..
~ suke kalau org tak kenal siapa ladybird..
~ suka bercakap berbelit2 sebab nak elakkan drp org bertanya banyak2..
~ suke ambik gambar.. tapi gambar x cantik pun :( huhuhu
~ x suke org ambik gambar lady, kalau lady ternampak lady akan g delete

3. Pick your most 10 deserving recipients and describe them.
Yusenze - Dr Cinta, suke sangat menulis tentang cinta :P
Mario- Glamour dengan pangkinnye
Wachak - Satu2nye orang yang panggil dengan nama sebenar lady di blog nih
Zalizalu - pernah meneka nama lady dengan tepat.. seorang adik yang baik :)
Bro M- suka penulisannya yang berbentuk islamik, tetapi ditulis dalam keadaan santai..
Ciktin - Pelajar perubatan yang sempoi, dan comel.. hihihi..suke dengan cerite2nye di blog.. :P
MisH - suke gi BW kat blog die, siap leh sembang sebab setiap kali lady gi, pasti die dtg balik dan membalas setiap pertanyaan lady.. sayang ko dik.. mcm rapat lak..
Pendekar Berkuda - suke usik2 pendekar, tapi sekarang dah lama x tengok die online kat blog :( kemana die menghilang.. huhuhu
Fellow Ariza - Dia sellau datang dan tinggalkan komen kat blog lady, lady doakan agar die tabah menjalani liku2 kehidupan.. aminnn..
Miss Mumum - suke apabila die bw blog lady, x tau kenapa.. mcm ade something.. muka mumum macam muka kakak senior lady..

8 comments:

Fello Ariza said...

huhu..tq bnyak2 miss sbb bg award nih..n tq byak2 utk doa lady tuh..huhu..insyallah.. amin.. :)

najihah sahami said...

aa...kak!!!
thengS sgt2 tau tag Mish....teringin nk jawab..tp Mish dah jawab la tag tu kak...Mish yg pas kat Rusy..huhu....

sori ye kak!!Mish mmg suke law kena tag ni...kalau ada yg len akak tag Mish k....syg akak jugak ney..!!hehe

LadyBird said...

Fellow Ariza : :) amin..

Najihah : anggap je lah dah jawab.. hihihihihi.. :P study lek lok..

YuSeNzE - KniGhT said...

hahhahha.. Dr.Cinta???
eleh perli yus r tu.. :P
tengs, yus amik!!

wachak said...

Salam eizza :

ThankQ sudi bagi award. cam na erk
nk cari 10 org lagi tu. Kebanyakkan
member2 semua dah dapat award ni.
asal lah yg buat tag ni letak sampei
10. Kalu soramg boleh dak ... he33

RuSh D said...

thanx ladybird..
rajin btol wat.blog photogtapher.haha..sebenar nyer suka kat pic laptop 2 pas tue tgk kamera lawa pulak..tue yg t'tarik..huuhu...byk pulak persamaan kita bila byk nie..huhu..

mumun si missrivebell said...

tq byk2 ladybird, mumun da buat da.. sori taw lambat.. =) ada jer kat draft..
eh mana pict kembar mumun meh nk tgk sket.. hehe

LadyBird said...

tq mumun sebab sudi ambik:)

nanti akka cr :).. tp x janji tau.. tkt xleh nk tepati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...