Friday, October 29, 2010

Menyepi seketika daripada aktif dalam dunia maya dari 30 Okt - 3 Nov 2010. InsyaAllah kalau xde aral, urusan selesai kita akan berjumpa lagi pada 3 Nov (petang). Moga2 masih diberi ruang untuk bernafas di muka bumi ini. :).. 
Kalau ade sebarang kesilapan, mohon dimaafkan..
ll miss u all..
tata kawan2..

 

21 comments:

l bro m said...

wuuu rindunya ,,,,,, ish2,, siap bagi isment g ke sy ea,, nakal kak lady ni

Mario said...

good luck yer...

Tomato Gurl's Life said...

oh busy ek??semoga Allah permudahkan segala urusan ladybird..amin.. ;)

Fello Ariza said...

rindu ar ngan akak :P

sYaMi-Satu Penjuru said...

i miss u already~

RuSh D said...

rush d maafkn lady bird..huhu.gudluck ladybird..

Ramdan said...

sudah dimaafkan...semoga dipermudahkan segala urusan...

shida said...

cepat2 kmbali yer...
moga Allah SWT mempermudahkan urusan akak =D

:: Zanna :: said...

hye..zanna nk post gak kat cni sbb kat SB x leh post....hug juga... hehehe :)

LadyBird said...

Bro M :
windu jugak.. huhuhuhu.. buat x ? :P

Mario :
tQ Mario :)..dah selesai alhamdulillah :)

Tomato Girl :
Ameeeeennnnnn.. :)

LadyBird said...

Fello :
Rindu kat fell jugak :)

Syami :
miss u too little sis

Rush D :
Memaafkan kamu jugek :)

LadyBird said...

Ramdan :
InsyaAllah en Ramdan

Shida :
Tq Syida :)

Zanna :
hihihihi.. big hug for u :)

l bro m said...

buat gitu2 je kak. hehe

kak join la menda ni, wakil saya hehe

http://sanasinicontest.blogspot.com/2010/11/didozel-domain-giveaway-until-14.html

l bro m said...

buat gitu2 je kak. hehe

kak join la menda ni, wakil saya hehe

http://sanasinicontest.blogspot.com/2010/11/didozel-domain-giveaway-until-14.html

Anonymous said...

ain farhana hik3

kakak2

l bro m

LadyBird said...

Bro M :
xnakla join dik..
akak menulis sekadar menghilangkan tekanan jerk..
bukan tuk btl2 menjadi bloger tegar.. :P

AngahSayang2314 said...

lady angah pun lama tak kesini maap yer

munna said...

sian adik iman tu... kecik lagi dah terpaksa menghadapi dugaan yang besarv macam tu

LadyBird said...

Anggah :
xpe akak.. lady faham..lady pun baru je hari ni berkesempatan..

kak munna :
a'ah kak.. kecik2 dah xde mak.. ayahnya seratus peratus jaga dia..

S..U..D..@..I..S said...

jumpa lagi dengan n3-n3 yang bagus untuk perkongsian....tq2 lady, sentiasa menunggu n3 baru dblog lady

LadyBird said...

Sudais :
Terima kasih en sudais..
insyaAllah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...