Monday, October 18, 2010

Award dari Shalala dan RuSh D

 Hari ni lady nak settlekan hutang Shalala83 dan RuSh D
Inilah rupa awards dari Shalala83.
Addicted Blog Award..
..Cantik..
tQ yer Shalala83 :)
Terima Kasih sebab sudi memberi award kat LadyBirs's Life ni..
Blog yang entah hape2.. 

Ni lak award dari RuSh D
Beautiful Blogger Award
tQ yer En RuSh D kerana sudi memberinya kepada lady..
Comel ke blog lady ni ek? 
Ape2pun tQ

Ni lady nak jawab soklan lak :)
Die suh lady citerkan 7 perkara tentang diri penerima award :

- Seorang yang suke membaca -
- Suka memendam perasaan, suka settle sendiri masalah die -
- Amat-amat suka binatang, semua binatang comel di matanya..walaupun seekor katak puru -
- Semua bende diambil mudah, sebab xnak fikir masalah -
- dan yang paling penting suka TIDO -

(nak cite 5 jerk, sebab yng lain2 tu biarlah rahsia.. cukuplah Allah yang mengetahui )

Kene tag lak kepada 15 blogger


Rasanya dah terlangsai awards ni kot..
Sesape yang tertag, harap sudi mengambil award masing2..
:D
Tata.. titi.. tutu..

20 comments:

~~su manje~~~ said...

tuk su manje tak de ke...hukhukhukhukhukhukhuk...

LadyBird said...

next time lady bagi ek su manje :)

d_tieah said...

Congrats..

YuSeNzE - KniGhT said...

hahha.. tahniah mario ngan wachak..
dpt anugerah ketagihan dgn blog.. hahhahha..

Thanx sis.. =)

LadyBird said...

tQ dik tieah..

LadyBird said...

yus :
tahniah tuk anda jugek :P

l bro m said...

alahai kakakku =)

LadyBird said...

alahai adikku.. abg sihat dik? :P

l bro m said...

tanya la bakal zaujah dia,,~ngee

LadyBird said...

sapela bakal zaujah die tu ek?

l bro m said...

ntah la, dgr kata bakal zaujah dia dop kat tganu, krja kat mydin, then kat mm ntah la, byk tmpat krja pening2 hahah

LadyBird said...

hahaha.. banyak bebenor tempat keje bakal zaujah abg yer..
berapa org bakalnye? :P..
hahaha.,.

:: Zanna :: said...

tqvm lady... buat n3.. :)

Tomato Gurl's Life said...

tenkiu bagi award kat cik tom..suka2..hehe...

katak puru mmg comel..psstt..ciktom dah beli kura2 ptg tadi..hik3..

gdoupt_monster71 said...

tq...jeman dah amik...

LadyBird said...

Zanna :
tq zanna sebab sudi bg award tuk ledibed

Tomato girl :
hehehe.. comel.. best kalau jumpe putera katak.. leh tukar jd putera hensem..

Jeman :
tQ jeman.. :)

nur said...

wah banyak award

LadyBird said...

Nur :
nanti kalau lady dapat lagi..
lady bagi kat nur ek :)

RuSh D said...

thanx kerana sudi buat..huhuhu

LadyBird said...

TuSh D:
Sama-sama :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...