Thursday, October 28, 2010

Mencari Identiti Blogger yang Hilang

Lady kene tag lagi..
Kali ni daripada Cik Tom Gadis Tomato , Qadeeja Si Mata Chomey dan Shida Si Budak Kecik :P..

Tq yer cik Tom, Cik Qadeeja dan Cik Shida kerana sudi tag Cik Lady yer.. :)

"Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person that tagged you. If I tagged you, it's because I want to know more about you."

Lady sebenarnye macam cik tom jugak.. suka merahsiakan identiti sendiri.. kalau boleh xnak bagi orang kenal pun siapakah LadyBird ini :P..Kalau adik beradik sendiri bukak LadyBird's Life ni pun kalau boleh xnak bagi mereka perasan ni kepunyaan LadyBird :P.. Tetapi disebabkan Cik Tom dan Cik Qadeeja dah tag dan nak mengetahui siapakah si LadyBird ini, maka Lady buat jugaklah :).. Apela lady nak tulis ni.. :P

1. Lady merupakan anak jati Terengganu, sama jugak ngn Cik Tom dan Cik Qadeeja (adakah Qadeeja org Trg?)

2. Amat sukakan pantai, terutamanya kawasan kampung Cik Tom :P.. Kalau ade kesempatan teringin nak lepak di sana bersama Cik Tom. :P terutamanya di Pulau Kekabu, Pantai Rhu Muda.. Pantai Kelulut :P.

3. Pencinta Alam sekitar. Kalau tengok orang yang sengaja buang sampah merata2 rasa nak sound jerk.. tapi x pernah buat pun, hanya mata jer menjeling tajam dengan harapan orang tu faham maksud tersirat.

4. Benci sangat lelaki yang suka meludah merata-rata. X kira masa/ tempat.. atas kenderaan pun asyik meludah.. sakit hati jerk.. penyebar bakteria tul manusia jenis camtu.

5. Xpernah hidup dalam keboringan.. sebab sentiasa riuh dengan adik beradik yang ramai dan anak-anak saudara yang cute.

6. Ade abang, kakak, dan adik :P.. duduk di tengah2 antara mereka.. kadang2 leh manja2 dan kadang2 leh jadi tegas dan garang.

7. X suka menyusahkan orang, selagi boleh buat sendiri akan dibuat sendiri.. apabila terdesak sangat barulah akan minta pertolongan abang/ kakak/ adik.

8. Amat2lah pemalas.. xpernah jumpa orang semalas lady, asyik duk depan pc jerk.. boring duk depan pc duk atas katil (kroh kroh kroh) ngeh3x..

9. X suke sangat bergaul, sebab jenis pendiam.. tapi kalau jumpe gang sekepala sikap berubah mendadak..

10. Paling benci orang yang suka menabur fitnah dan mempercayai fitnah yang tersebar tanpa usul periksa.. x kirelah siapa orang tu.. 

11. Seorang yang amat penakut.. takut hantu.. sob3x.. :P takut api.. takut lipas..

12. Tak suka doktor.. hehehe, tapi kene selalu berurusan dengan doktor dan pihak hospital..

13. Dulu hospital sebagai rumah kedua, dan sekranag hospital jadi rumah ke tiga :P tapi dulu sebagai pesakit, tapi sekarang jadi dot dot dot.. ngeh3x..

14. Amat meminati bidang astronomi dari kecik lagi, tetapi tersilap ambik kos, namun begitu tetap berkhidmat dalam bidang itu. :P

15. Ape lagi ek, huhuhuhuhu.. kekeringan idea dah..suke dengar lagu :P.. suke karaoke dalam toilet..

16. Kalau tetibe lady diam maksudnye lady marah, kalau lady marah lady diam.. :P

17. Suke sangat ambik mc/ cuti kalau emosi xleh nak kontrol..

18. X suke jumpe orang yang berlagak bijak.. eleh nak tunjuk terer, padahal kite lagi terer dari die.. :P perasan la plak :P hahahaha.. ape2pun jgnla pandang rendah kat orang walaupun pada hakikatnya org tu rendah :P

19. Seorang yang kecik tuek.. kurus cekeding, ala2 isteri popeye :P

20. Seorang yang malas makan.. malas giler2.. rela tidur tuk meredakan perasaan lapar itu..

21. Teramat mudah jatuh cinta dengan pakar komputer/ photographer.. kih3x.. kalau selain daripada tu xkan dilayan.. zassssssssssssssssss..hahahaha.. poyo..

22. Amat suke tengok gambar pemandangan, terutamanya daripada photographer profesional seperti Dome, Dato' Jamaluddin Muhaidin, Fathu Mohamad, Azira, Pok Jaq, Ustaz Annamir.. ramai sangat, malas dah nak tulis :P

23. Meminati bidang photographer, tapi masih x mampu nak memiliki DSLR, xpela.. sob3x..

24. Dalam proses nak mencapai cita-cita.. chayok3x.. teruskan usaha sehingga berjaya.. biar slow asalkan ia tetap ade peningkatan setiap hari..

25. Sentiasa berusaha menjadi yang terbaik.. InsyaAllah..

hehehe, dah berjaya menunaikan tag ni.. :P.. hihihi.. x sangke lak berjaya..

last sekali kene tag kepada 25 orang lak.. ermmm.. kebanyakan orang dah kene tag.. kepada sesape yg masih belum sila tinggalkan komen di sini yer.. nanti lady tag anda.. :).. so buat ms sekarang lady xkan listkan lagi :)

Yang sudi untuk di tag setakat ini telah disenaraikan di bawah.. yang akan dtg akan menyusul nanti :P (rs mcm senang buat lab report jerk :P)

1. Kak Ellen
2. Cik Syami
3. Angah Sayang 
4. Mina Fotographer

(yang lain akan menyusul, insyaAllah, kepada yg sudi.. tglkan komen yer :P )



12 comments:

Kuman Chaos said...

ooo baru tau dah eheheh
kuman "hilang?.." Entry

LadyBird said...

hehehehehe :P..
pandai la ko kuman :P
bucuk :P ngeh3x..

ctpayong said...

sampai 25 perkara...10 aje pun kira ok tak..tak ler banyak sangat.

jom kita cadangkan dan ct cadangkan cadangan ditutup.

Tomato Gurl's Life said...

tenkiu sudi jwb tag dr cik tom..jom2 ada masa kita pi lepak kat pantai dekat umah cik tom/ kelulut nak??hehe...

ciktom pun xsuka lelaki yg suka meludah..lagi2 yang hisap rokok!!

Cik Norfa said...

sy takmo kene tag. sbb nnti kena tag 25 org plak. hihi...baca je.

Entry Terbaru :
Pintu Taubat itu sentiasa terbuka, InsyaAllah!
Apa lagi yang baru kat Nuffnang ni?

Mai.Qadeeja said...

heheh thanx miss lady.. hahah cantek ke mata,cm perli je ngeee' yup,sy mmg anak jati trg huhu..byk gak persamaan kt eh especially no 19 haha besh2 =)

AngahSayang2314 said...

hehehe akhirnya terbongkar gakkkk heheheee

ozzy said...

kena kikis sikap pemalas tu.hmm

nadzirah aqilah said...

hehehe.. 22 & 23.. kiter sama..

l bro m said...

carilah identiti tu sampai jumpa, cik lady oiii =)

shida said...

hiks3!! epy jew ari nie...sbb tue as=yik gelak y=je nie.. me kasih akak sudi jwb tag... byk gak part y same... especially y part malas tue.. =D pantai best... nk ikot jgk?? (:

ibnumustafa said...

hmmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...