Saturday, January 18, 2014

Menuju Ke Alam Abadi

Salam semua sahabat ladybird's life.. rase x bersemangat jer hari ni.. tetibe je raser sayu sangat2..

Lady baru tahu kawan sekampus lady meninggal pada hari Selasa baru-baru ni.. tu pun lady tahu melalui blog Cikgu Tehr.. Kawan lady tu pemilik blog Kisah Dari Hati. Mazila.. Bila lady kol eila, adik dia angkat dan bagitahu lady eila dah meninggal.. huhuhuhu lady xtanye bagaimana dan mengapa sebab environment macam x mengizinkan.. bunyi kekalutan masih ader.. lady pun menggigil tuk tanye banyak2.. sebab antara percaya dengan tidak..

Jodoh, Ajal, Maut itu rahsia Allah.. tiada siapa yang tahu.. kite ni, entahkan esok entahkan luser dipanggil pergi.. :(.. sedih dan takut bila membayangi saat-saat kematian datang menjemput.. :(


Jom sama-sama kita sedekahkan al-Fatihah kepada Allahyarham Mazila.. Semoga rohnya ditempatkan di kalangan insan yang terpuji.. insyaAllah.. ameeeeennn..

Beliau sangat-sangat baik orangnye.. :( sukar tuk menemui insan sebaik itu..

14 comments:

Sobri Yaacob said...

al-fatihah utk kwan sis..
jgn down smangat ya sis :)

Niesa said...

Mati itu pasti..semoga arwah ditempatkan dalam kalangan org yg beriman...amin..alfatihah utk arwah...salam takziah buat keluarga arwah..

akubiomed said...

Al Fatihah dan takziah. Saya pun baru tahu berita ini melalui blog Suri.

Raudzah Z said...

AlFatihah semoga roh beliau ditempatkan bersama orang yang beriman..aminnn!!!

sud@is said...

Alfatehah
memang betul Lady yg paling dekat kita adalah kematian..

Munira Mustafa Kamal said...

Al Fatihah buat arwah ya

nohas said...

Al-fatihah..semoga rohnya ditempatkan bersama roh org2 yg soleh..

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

paridah said...

alfatihah...innalillah..tumpang bersedih lady moga allahyarham berada dibawah lidungan rahmatnya bersama mrk yg beramal soleh..amin

muhammad naim Abdullah said...

Insha Allah akak..

Al-fatihah..

memmet lenggeng said...

Innalillah dan takziah kepada Lady dan kaum keluarga kawan itu

chii said...

chii pun agak terkejut dgn berita pemergian arwah...apa pun..sama2 sedekahkan surah al-fatihah kpd arwah

teh ramuan said...

ada hadiah hasil kerja tangan arwah kat rumah

QasehnyaRania said...

innalillah...
al - fatihah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...