Tuesday, January 17, 2012

Perhatian Kepada Blogger Telor Power

Salam.. Maaf terpaksa buat pengumuman plak :P..

Saya nak kunjungi blog Telor Power sebagai kunjungan balas..

tetapi x dapat..

saya dah cube sejak tiga hari lepas..

bila saya masuk ikut google akaun je dia akan keluar mcmni :


Tak adil pulak bila beliau datang ke LadyBird's Life tetapi LadyBird's Life x dapat membalas kunjungan beliau..

Kalau ade sesiapa yang tahu link blog beliau bagitahu lady ek..

tq..

p/s : sekarang dah dapat link blognya : www.dairibukutigalima.blogspot.com

terima kasih kepada shbt2 :D

tuan blog pun dah turun padang memberi komen :).. tq kepada keluarga besar ladybird's life :)

28 comments:

FAIZ FAKHIRIN said...

blog kena report spam kot..ad org pedajjal blog tu kot..

Kakzakie said...

Sama juga bila dah ada teman baru follow kita tapi tidak ada link susah buat kita nak follow dia balik... selalu kakak rasa guilty bertemu yg sebegini....

ctpayong said...

Blogger tu sengaja buat macam tu atau dia kena 'sekatan' jalanraya...hiiiiiiiiii

Acik Erna said...

lady..memang kerap terjadi tu..blog lain pun ada jugak..tak dapat la kita nak membalas kunjungan..

gadisBunga said...

takpe, kite tunggu dia jawab. ekekeke!!!

semutsengal said...

ERR,

ce try cari link dia kat google.

Ungu Violet said...

pehh...siap buat pengumuman lagi...hihi..:)

Suhami Ahmad said...

ker dah totop?

LydSunshine said...

Lady, kalau awak kesejukan macam ni ke?
http://pezolstylez.blogspot.com/2012/01/ladybird-kesejukan-tahap-suhu-beku.html

hehe.. gurau je.

Ardini Humaira said...

susah juga bila jadi gni kan.. huhu

telor power said...

ado masuk nie dah 2 kali mr blogger.com cemburu dgn aku. ada sekatan la. minta maaf byk22.

www.dairibukutigalima.blogspot.com

Bui Junaidi said...

ADA PROBLEM LETEW..TAPI TAK TAU PROBLEM APA..HEHE

teha said...

ssh kan ble kite nak g belog org , jadi cam gini

Papa Mifz said...

harap skrg dah boleh ziarah la blog beliau...:)

Nizam said...

ada roblok di situ nampaknyer..haha

Nizam said...

ada roblok di situ nampaknyer..haha

Tihara said...

kena check profile masing2 kut kena blog..boleh setting kat profile kita kan benda ni??

Ayie Abas said...

masalah itu terjadi bila kita klik link di ruang respon entry kan?
ayie pernah juga mcm tu terutama bila tuan blog x sediakan profil dirinya.

cuba cari link blognya di enjin carian goggle.

Ayie Abas said...

ayie dah cuba cari di enjin carian google link blog nih...

www.dairibukutigalima.blogspot.com

telor power punya blog kan?

boleh jer masuk....tapi lambat sikit loading mungkin sbb hujan internet slow kot.

fiza nurani said...

Satgi dia mai balik la tu kot, sabaq naaaa :)

Apik Pehe said...

kesian kat blogger tu

Miss Purple Ungu said...

mmg kdg2 jadi camtu time kita nak bls kunjungan org lain
cian blogger tu...

Nadiah Sidek said...

salam iza..

sori tak terjawab soalan awak hari tu. tak sempat nak balas semua komen. a'ah, saya school kimia dulu. wan zaki kajihayat dan dia kawan mahfuz :)

telor power said...

terima kasih pada LadyBird.

hehehe kena sound kat sini plak. bagus juga pasal kalau tak aku tak tahu masalah ke sekatan rodblok nie

terima kasih juga pada Ayie Abas. kerana menolong rakan2 dapatkan link tu

dan pada semua rakan2 blogger juga. terima kasih byk2

naim said...

salam akak

kekadang blogger ini sakit gak.. :)

Puan Kutu said...

wah siap buat pengumuman..mmg betul2 menghargai kunjungan sahabat blogger lady nie ekk..:)

chii said...

nasib baik..wat masa ni..semua yg dtg ke terakak k.chii..bleh di jejak semula :)

CIK TOM said...

oh ada jgk kes camni ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...