Saturday, December 4, 2010

Terima Kasih

Assalamualaikum..
Pasti korang pelik kan tengok teratak lady ni.. berwajah baru.. dengan templates baru..
susun atur pun baru.. semua baru.. seperti baru lahir jerk.. bertambah cun.. dan tempat nuffnang pun dah bertambah.. hihihi..

Sebenarnya semalam lady terbaca di blog mario sal BE, ramai di kalangan sahabat blog yang dapat BE dan berkali2 dapat duit nuffnang .. lady lak, walaupun dah berusia 4 bulan, langsung x dpt lagi.. dulu lady check, duit lady ade 7.25 sen, tp dua hari lepas menjadi 6 hinggit jerk.. pelik bin ajaib tul.. dahla sikit, bertambah sikit lak..

Tujuan lady buat blog ni sekadar suka2 jerk.. just nak berkongsi apa yang lady belajar.. sebab bidang lady keje sekarang totally berbeza dengan bidang yang lady ambik kat universiti.. sebab tu la lady bukak blog ni supaya ilmu lady yang lady belajar dulu2 still boleh dimanfaatkan dan tidak hilang. Jadi lady tak kisahla dapat duit atau tak, sebab dunia blog ni hanyalah dunia kecil lady..

Tetapi semalam, lady rs teringin sangat nak dapatkan duit tu.. :P.. so lady bagitahula kat sorang blogger ni.. hihihihi.. so die la yang tukar bentuk blog lady ni.. letak iklan nuffnang banyak2.. hihihi.. tukar templates bagi bertambah cantik .. comel kan? tapi blogger tu cakap jgn bgtahu sape yang buat.. tetapi untuk menyatakan penghargaan lady pada dia yang bersusah payah tukar teratak lady ni.. lady tulis jugak..


Kepada blogger yang baik hati tu, lady betul2 nak ucapkan jutaan terima kasih sebab tolong lady.. tolong lady tukar teratak lady ni supaya nampak lebih mesra blogger.. xdela skima sangat kan.. cantiklak tu.. lady paling suka header kat atas tu.. :D.. hihihihi.. leh la lady bersantai kat bunga tu menyedut udara segar di kala keboringan melanda.. :D..

Blogger tu jugak bagi tips tuk lady "berblogwalking".. lady ni kdg2 je bw.. hihihihihi.. sebab pc lady ni agak sengal sedikit.. so jrg2 la lady bw, tupun kalau agak free.. biasanya time lunch hour :P.. disebabkan kekangan masa tu, blogger tu bagi tips tuk bw.. :D .. bw time kemuncak iaitu pukul 8 pg, 10 pg, 12 tghr, 2 ptg, 5 ptg.. dan paling banyak kul 12 tengahmalam.. hihi.. tq ye kak.. nanti lady try luangkan masa.. :D

Tq ye kak.. sebab tolong lady.. jasamu tetap dikenang sampai bila2.. :D.. semoga akak sekeluarga bahagia sokmo-sokmo tanpa akhirnya.. semoga akak sekeluarga tabah.. dikurniakan anak2 yang soleh solehah.. dan yang paling penting, lady sentiasa doakan agar kehidupan akak sekeluarga sentiasa di bawah lindungan dan rahmat Allah sokmo.. ameeennn ya robbala'lameeenn...

Sekarang ni lady rasa lady teringin sangat nak tukar gaya penulisan lady.. bila lady baca balik tulisan2 lady yang lepas2.. skima giler.. huhuhuhuhu.. apabila lady bandingkan dengan blog orang lain, blog org lain rasa tenang jer nak baca.. xde la mcm penulisan lady.. huhuhu.. nak buat mcmn kan, lady ni skima sikit.. x reti nak menulis ayat yang berbunga.. kalau zaman belajar dulu main fakta jerk.. so tatabahasa pun x reti.. sebab tu la hasilnya gaya penulisan yang agak "keras".. huhuhuhu.. sape leh ajar lady?

hihihi.. lady dah xnak merapu, takut2 nanti lady edit balik ayat ni jadi skima giler.. ok la.. sebelum tu lady nak ucapkan terima kasih sekali lagi :D..

22 comments:

maCy said...

haha. selalu risau ayat dia skema. huhu


tahniah kak. mkn cumel da :)

azhar said...

nampak lebih cool..hehe

immukmin said...

comey2...hahahha..insyAllah..lepas ni encik nuffnang terpikat...hohohohh

LadyBird said...

Macy :
hehe..mmgla risau.. ayt org lain xdela sakit kepala nak bace.. BM dpt cikit jerk time SPM, tu la lahirnye ayt camni..sob3x..

LadyBird said...

Azhar :
a'ah.. rs nak sentiasa bukak blog :P.. kalau dulu rs malas jerk :P nak update pun xde mood :P

LadyBird said...

immukmin :
tq.. comey.. akak suke.. nmpk cam matang sikit :P.. belajar nak jadi matang :P moga2 lepas ni dpt ngorat abang nuffnang..

fiq said...

wah..bahasa yang sangat dekat ngan pengunjung..hehe..caiyok2 lady da best..;)

LadyBird said...

Kak Fiq :
hihi.. ye ke?
nanti kalau tulis entry pasti jadi skima balik.. huhuhu

mario said...

makin lawa blog ni...kakak yg ajar tu mmg power tu...mesti otai kan sbb tau waktu puncak...hehe

LadyBird said...

Mario :
hehe.. a'ah.. lawa kan.. sesuai jer tuk LadyBird bertapa di sini.. kakak tu memang otai pun :D.. hihihihi..

amira said...

haha.. comel2.. suka..=)

munna said...

kak munna pun tak pandai buat ayat yg berbunga-bunga ... skima pun takpe lady janji org paham

apik pehe said...

wahhh..da bertukar rumah..hehe

LadyBird said...

Apik :
cantik x? :P

RuSh D said...

sama2..hahah

LadyBird said...

hehehehe.. rush d poyo..

wachak said...

amboi eizza !! dah bertambah chantek blog ni. moga bertambah rezeki selepas ni :)

LadyBird said...

wachak :
ameennn :P bukan eizza yg buat..

diana said...

cantik lah..
tenang je..

LadyBird said...

Diana :
tQ..

Fello Ariza said...

jeles tgok layout akak baru..

:P

Tomato Gurl's Life said...

sorry lama xjenguk..wah byk perubahan baru...cik tom rs design ni lagi cantik..yg penting geng purple..hehe...

semoga dpt be banyak2 pasni :)

cik tom pernah share tips nak dpt be kalau nak cuba jugak;

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/10/apa-itu-buffered-earning-dan-tips-untuk.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...