Sunday, November 28, 2010

Semoga Bahagia Tiada Akhirnya.. Ameeennnn..

Tahniah kepada Ziela & Mie
Gambar ni Lady try ambik gune coolpix lady..
Dan lady try belajar mengedit gune photoshop..
Ayat yang entah hape2 tu pun lady yang buat..

Tahniah kepada Ziela dan Mie,
Semoga kekal selama-lamanya..

..Sukar untuk mendapat cinta yang betul-betul dari hati..
..Sukar untuk sentiasa ikhlas dengan niat..
..Andai memiliki cinta yang ikhlas..
..Hargailah ia..
..Bukan senang untuk memilikinya..

Pesanan untuk Ziela :
Hargailah pasangan yang ditakdirkan untuk kita.. kerana dia yang terbaik yang telah diciptakan untuk kita.. cuba hargainya..
Terimalah kekurangan dia seadanya..
Berilah dia sokongan untuk mengawal alam rumahtangga..
Bukan mudah menjalani alam baru
Hanya sokongan istri yang memahami sahaja mampu membina rumahtangga yang bahagia..
InsyaAllah..

p/s : selamat menjalani alam rumahtangga pada Februari 2011,
wish awal kerana bimbang tidak berkesempatan.. :)..
semoga suka dengan hasil yang nth hape2 ni.. :D

12 comments:

maCy said...

alhamdulillah.
selamat mbina masjid :)

wachak said...

semoga kebahagiaan itu milik eizza juga.

Miss Miela said...

miela sgt suke kata2 puitis diatas....:)...

Kamsiah said...

lady..cantik hasil keje awak...unik..

LadyBird said...

maCy :
Alhamdulillah :) semoga ke akhirnya.. ameeennnn..

wachak :
terima kasih wachak.. ameeennn tuk doa wachak :).. dan doa itu tuk wachak jugak..ameeennn..

Miss Miela :
tq miela.. lady sebenanrnye tak fhm ape yg lady tulis..

Kamsiah :
Terima kasih kak :) baru belajar gune photoshop kak..

Fello Ariza said...

lawa jgak pict edit tuh..

psst kak...

hebat akak wat ayt2 kt ats tuh..

huhu

Mario said...

semoga semuanya bahagia...

LadyBird said...

Fell :
ni perli ke ape fell?
hehehe..hebat ke? cam sukar nk pcy jerk..

Mario :
Ameeeeennnn...

MissyNursy ♥ said...

sis!! hehe..
waahh..dah pndai b'adobe photoshot ni! huhu..=)

LadyBird said...

MissNursy :
ngokeh2 je dik..
hihihihi.. sbnrnye x reti.. just tambah tulisan ngn border keliling tu.. yg lain tu dr kamera.. kamera lak kamera cap ayam.. huhuhuhu

Tomato Gurl's Life said...

tahniah pd kawan lady..bila plk turn lady??hehe...gurau je tau..

LadyBird said...

Tom :
turn lady ? entah.. lady pun tertanye2 jugak ni :P cik tom ade abg tak? ngeh3x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...