Thursday, November 11, 2010

Award dari En Mamat, Pendekar Berkuda dan Immukmin

Kali ni lady dapat award lagi dari En Mamat, Pendekar Berkuda dan immukmin rajin benor korang  bagi awards kat lady.. tq yer semua.. moga2 rajin sokmo memberi awards.. :).. lady suke :)

Sebenarnya lady xnak buat lagi awards ni.. tp En Mamat "pakse" lady update blog sebab die takut tengok gambar kudis tu.. eiiii.. penakut tulla en mamat nih.. mcm budak perempuan.. perempuan pun x mcm en mamat :P hihihi.. jgn marah yer Encik Mamat.

Ni la rupe awardnya :


..Award blog cantik..
Cantik ke blog Lady? 
toce toce

1. Berikan Nick Name untuk saya :
Tok Janggut 
(sebab en mamat ade jangut)
Pelangi boy
(sebab blog immukmin warne warni)
Zorror
(Biasanya pendekar dengan kuda pasti Zorror,
eje camne ek? ingt2 lupe sebab waktu kecik tgk citer ni)

2. Ucapan untuk pemberi award :
Terima kasih yer en mamat, pendekar dan immukmin sebab sudi bagi award ke lady :).. 
lain kali berilah lagi.. tp beri yg mudah2 je tau..

3. Berikan 6 fav artis/ singer/ group yang diminati :
Kumpulan Hijjaz, Rabbani, P. Ramlee, Siti Nurhaliza, Maher Zain, dan Saleem.

Bagi award kepada 10 orang kawan blog/ follower anda :

4. Fahmi Ibrahim (atas permintaan aiman :P)
5. Hayani Ibrahim (atas permintaan aiman :P)

Dah siap dah awards ni.. kepada yang dapat awards, sila buat yer kalau sudi :)

15 comments:

AngahSayang2314 said...

hehehe dah tak kena tag dah hehehe

Mario said...

tahniah ye dpt award...

LadyBird said...

Angah :
ade tag tuk angah :P
sedang menunggu dlm draf lady..
xde idea lagi nak buat :)

LadyBird said...

Mario :
hihihihi.. time kasih ye mario :)

:: Zanna :: said...

tqvm lady..lps zanna dh buat zanna gtau yER...huhu~~

LadyBird said...

Zanna :
same2 zanna :) xpe.. take ur time dear..

munna said...

kak munna dpt award ye... nanti ada masa kat munna kutip award ni ye

LadyBird said...

time kasih yer kak munna :) kalau kak munna free nanti, kak munna buatlah yer.. :)

apik pehe said...

hehehe..cuti nnti apik wat ek kak..

apik pehe said...

hehehe..cuti nnti apik wat ek kak..

:: Zanna :: said...

lady, zanna dh buat n3 award yer... :) fuh!! berpeluh gak la memikirnya..hik2

maCy said...

hoyeh! tahniah dpt award :)

ibnumustafa said...

salam.. tQ ika coz sudi tag abg.. ermm nk merepek ape nanti ek.. buntu2 xde idea.. huhu

Tomato Gurl's Life said...

tahniah dpt award..blog ni mmg cantik!

LadyBird said...

blog cik tom lagi cantik.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...