Saturday, November 13, 2010

Just Corner BO Giveaway

Lady x tahu nak tulis ape kali ni..
Tengok kat shoutbox, KAK ELLEN ajak lady join GA yang dianjurkan oleh JUST CORNER
Lady tak reti sangat ni..
1st time join nih..


Ok..syarat2 penyertaan adalah seperti yang di bawah ni :

1) seorang Follower ----Lady Follower ke-128

2) List kan dalam bloglist-----ok, lady dah letak atas nama "Just Corner"

3) letak Pic banner tu di side bar----telah diletakkan di sebelah kanan blog LadyBird's Life

4) Buat Entry pasal GA ni ----sedang buat..hehe

5) Masukkan pic banner dalam entry-----dah..

6)  nak gtau darimana tau pasal GA ni....Lady diajak oleh Kak Ellen tuk sertai ni :).. tQ kak ellen..

7) Tinggalkan komen ----ok, lepas siap semua ni ya..hehe

 dan kalau sesape menang.. 
dia kaan dapat hadiah ni :)..
jeng jeng jeng

1x BO Medium to the Lucky Winner

1x BO Medium to the top referrer
 
Cantikkan begnya..
kalau lady dapat ni best jugak ni :)

kalo nak tau lebih lanjut pasal GA ni, silalah klik di SINI

Kalau sesape berminat untuk join.. 
amat dialu2kan :)
manelah tahu nanti kot2 bertuah.. dapat beg ni..
..cantik..

tarikh tutup pada jam 12.00 tengahari
30/11/2010

keputusan akan diketahui pada minggu pertama bulan 12..

7 comments:

Ellen said...

hehehe..Good luck dik, dah tinggalkan komen kat blog sis just kan...TQ

LadyBird said...

dah kak :)..

maCy said...

gudluck ya! ;D

LadyBird said...

akak saje je masuk macy.. xtahu nk update ape..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

good luck!!

Tomato Gurl's Life said...

good luck sayang!

LadyBird said...

tq anje :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...