Sunday, November 7, 2010

Guru Bahasa Melayu Diperlukan

Assalamualaikum kepada semua kawan-kawan lady yang dikasihi sekalian..
Tadi waktu lady bukak message di facebook, lady dapat message dari kawan lady di Klang, kawan lady mintak lady tolong iklankan jawatan kosong ini di blog lady.. mungkin ada di kalangan sahabat lady di sini sedang mencari kerja yang bersesuaian.. manalah tahu kot2 berminat menjadi seorang guru. :).. kepada sesiapa yang berminat untuk mencuba kerja mulia ini dan memenuhi kriteria-kriteria yang telah ditetapkan..bolehlah berhubung terus dengan nombor yang telah tertera di bawah ni. :)
Semoga iklan ini dapat membantu kawan-kawan yang masih tercari-cari pekerjaan.

***************************
Guru bahasa melayu diperlukan di sebuah tadika di Bandar Baru Bangi. Gaji berpatutan. Tempat tinggal, makan dan keperluan lain disediakan (peti sejuk, mesin basuh dll).
Mula kerja untuk sesi 2011 tapi perlu hadir kursus bahasa melayu beberapa hari pada bulan 12.
Kelayakan :
1. SPM
2. Mempunyai fikrah Islamiyah dan soleh/solehah
3. Keutamaan diberi pada lepasan sekolah agama
4. Penyayang dan berminat dalam pendidikan dan mengendalikan kanak-kanak awal.
5. Berminat untuk bertugas kekal paling kurang dalam tempoh 1 tahun. (agreement disediakan)

Berminat sila emailkan permohonan dan resume ke smy158@yahoo.com
No. Tel: 016-6559 697
***************************
 Sekian, Terima Kasih. :D

p/s : Dunia kanak-kanak memang menyeronokkan.. merupakan terapi di kala ketensionan.. :) Pernah jadi guru tadika kejap di klang dulu.. best.. rasa tenang bila dapat mendakap budak2.. :) walaupun pada hakikatnya budak2 tu agak nakal (nakal gilos).

21 comments:

Tomato Gurl's Life said...

cik tom boleh ke apply keje camni??huhu

LadyBird said...

Cik Tom berminat ke? minat budak2 ke? Boleh je sebenarnya.. cik tom try la.. :)..

si biskut said...

sama lar..shoutbox rasenyer ade prob..aku lagi tak dpt,ip kena banned.huhu..

Fello Ariza said...

adehh...

xreti nk aja budak2..

hukhuk

T_T

LadyBird said...

si biskut.. tu la pasal..kenapa entah.. xleh bw dah :(.. moga2 mslh ni cpt selesai :(

Fello :
akak suke :D.. terutama budak2 yg lincah.. tenang jerk walaupun kdg2 hati geram..

g0m0k9enDek said...

ciktom! silakan! hahaha

maCy said...

cik tom, apply lah boleh cuba :)

AngahSayang2314 said...

angah layak tak apply hehehee

Tomato Gurl's Life said...

hehe...gomok9endek n macy pun bg galakan ciktom apply..tenkiu2...

ciktom xde ban sesiapa punya url pun di shoutmix..rasanya smix yg prob..

AngahSayang2314 said...

hello2 angah dtg bg tahu tag 25 dah jawab hehehe

LadyBird said...

Gomok9endek & Macy :
Gomok9endek & Macy xnak try ke? hik3x..

angah :
Kalau angah rasa layak, angah cubalah :).. terbuka kepada sesiapa berminat ni..

LadyBird said...

Cik Tom :
Mungkin ade masalah dengan shoutbox kot ciktom..
xpelah, dia xnak biarkan lady bw la tu.. tp kalau pc office boleh, pc umah je xleh.. boleh ke ek kite tukar ip address pc kite?

LadyBird said...

Angah :
ok angah, nanti lady gi tengok ek :).. tq angah :)

pelangi said...

nanti PELANGI jar budak2 tu ea..nak tak??

LadyBird said...

Pelangi :
boleh2.. try la apply..

Tomato Gurl's Life said...

ok jom la apply maidam tp siyes cam lady suh cr link tue tp xjumpa pun..hihi

LadyBird said...

ok, jap lady cari.. nanti lady paste kan kat blog ciktom :).. kite cr same2 ek..

Tomato Gurl's Life said...

ala lady kena amik kt maidam yg dekat bulatan ladang tue ke??ciktom br je blk dr bandar cr buku mtest tp dah abis..so ciktom beli buku insak je...tp lady ckp 30/11 tarikh ttp kan??ok nati kalau cik tom tau apa2 keje 0..ciktom roger lady jgk..huhu

LadyBird said...

MAIDAM kat Bukit Besar la CikTom..
study lek lok :)

gigi rongak said...

haha.. ssh nak jaga kanak2 ni

LadyBird said...

gigi rongak :
banyak peel :).. hihihi.. susah tp kdg2 menghiburkan ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...