Friday, September 17, 2010

Lady Poyo

Awak, tadikan lady beli alat2 mekap.. Lady nak belajar mekap.. nak bagi nampak cantik.. lady beli maskara.. lady beli bedak.. lady beli gincu. semua lady beli.. nanti lady nak mekap cantik2.. pasti semua orang terpikat ngn lady.. pasti jejaka2 handsom yg memandang lady akan terpegun melihat kecantikan lady yang ala-ala lady gaga ni.. Pasti mereka terpesona dengan mata lady yang besar dan bulat ni.. x sabar2 lady nak pakai.. hihihi

Semalam lady cube cari baju lady time lady kecik2 dulu.. ada..banyak.. lady try.. masih padan..muat2 jer dengan badan lady yang cantik menawan mcm lisa suriati ni.. x sangka lak masih muat.. cuma lenggan je singkat sikit.. pusat pun xleh nak tutup.. tp xpe.. daripada membazir, baik lady pakai balik..xdelah membazir kan? :).. membazirkan amalan syaitan.. lady xnak jadi kawan syaitan..

Tapi kan, lady sedih, semua seluar lady yang waktu kecik dulu tak muat dah.. kalau muat pun kat pinggul dah x muat.. huhuhu.. jadi tadi lady gi soping komplek.. cari mane2 seluar yang padan ngn lady.. ada..banyak.. muat2 jerk.. cantik.. cantik sangat.. sesuai je dgn lady.. lady beli yang seluar singkat tu.. yang paras betis.. hehehe.. sebab kan.. sebulan lepas lady pakai losyen, siang malam lady pakai supaya kulit lady nampak gebu dan cantik.. nanti kalau lady pakai seluar ni.. pasti ramai mamat2 berkenan kat lady.. ye la.. betis lady kan cantik, macam batang padi.. kulit gebu.. z sabar2 lady nak tengok mata mamat2 tu terbeliak memandang lady :) tapi lady kene cukur semua bulu2 betis lady yang berkerinting ni dulu.. nanti lady beli pencukur..

Tadi kan, time lady shopping.. lady nampak tudung, cantik sangat.. tudung ala-ala sanggul unta yang ade dlm hadis tu.. lady nak pakai lah.. lady nak snggul rambut lady tinggi2.. pasti cantik.. :) lady x sabar2 nak pakai.. apelah takut sgt tentang ciri2 wanita penghuni neraka tu.. Allah kan penyayang, nanti Allah ampunkanlah dosa lady bila lady dah mati nanti. Sebelum lady mati ni, lady nak semua org tahu yang lady ni cantik :)

Lady beli kasut tumit tinggi.. 4 inci.. haluuuuuuussss jerk.. sekali jalan tu berbunyi.. tup tap tup tap.. nanti kalau lady jalan, pasti bunyi.. pasti ramai orang tengok lady.. lady nak berlatih jalan cat walk lah.. ala-ala model gitu.. pasti ramai org tengok lady nanti.. x sabar2 lak lady ni.. kui kui kui.. untung2 ade org dari syarikat modelling tgk lady.. terus offer lady jadi model tuk syarikat mereka.. :P pasti lady glamour nanti.. :)

Jap lady nak berangan.. nanti kalau lady jadi model.. lady xnak pakai tudung.. lady nak lepaskan rambut lady yang ala-ala mayang mengurai ni.. lady nak wat teknik rebonding.. mesti nampak cantik macam sape ek.. ala.. pelakon hindustan tu.. lady lupe la namanya.. ape2 je lah.. ape2pun pasti cantik menarik.. :P

ala.. dahla lady berangan, yg pasti esok lady cantik..pasti korang terpukau tengok lady.. nanti lady snap gambar banyak2 ek.. lady letak kat dalam blog lady ni.. pasti ramai org nak kawan ngn lady.. :)..

lady nak chow dah.. tata semua..

p/s : cite ini adalah fantasi lady semata2.. bukan realiti yer.. nak mekap pun x reti :) kui kui kui..

9 comments:

aSmiDar said...

dah ciap mekap tepek kat sini pica yer,,,nak tengok..:)

yebbit + . + said...

yebbit plakk da knfiuss ne. huu

sweet-ladybird said...

aSmidar :

hehehe.. akak main2 je la.. saje je akak tulis macam tu.. mekap pun x reti :P

yebbit :

jangan kompius.. bukan sungguh2 tu.. saje2 je tu :D saje nak wat gedik2..

Fello Ariza said...

wahh..muat ag ea gne bju tme kecik2..hihi :P

sweet-ladybird said...

Fello Ariza :

muat, ramai jer org pakai :P

shida said...

y bab make-up tu sy skong..
y bab pakaian tu raseny xyah la kot.. ;)

sweet-ladybird said...

shida : akak memain jerk.. tapi sal make up tu akak akn belajar tuk hubby nanti..insyaAllah.. yg pakaian kecik2 tu pun ok gak :).. mcm dlm kisah kartun dulu2 lak :)

iEra naDiRa said...

tinggi betul angan2 tu ek. kih3. :D bab mekap tu meh saya ajar. :P Lalala~ saya pro tau. XD

kak, lelaki yg baca entri ni sure terbayang-byg ape akak tulis taw. mata besar bulat, bju lengan singkat.. pusat pun tak tutup, betis cantik ape semua.. o.0 aiseymen..

bahaya gile dowh. nanti diorg terbayang benda2 camtu, kejap lagi nanti haaa.. paham la. laky jgn marah ye. saya taip betul ape? :P

jgn buat entri camni lagi.. T_T
sob3..

sweet-ladybird said...

iEra :

kih kih kih.. akak sengaja jer la tulis macam tu dik.. cuba berimaginasi.. :)

:) yer.. akak faham.. x pasal2 akak kene tanggung dosa kan? :).. sebenarnya artikel ni hanyalah suka2.. xde kaitan dgn akak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...