Sunday, December 6, 2015

Jubah Abaya Fateema masuk Paper Sinar

Salam..  :D.

Pagi Khamis baru2 ini eizza dikejutkan dengan panggilan telefon dari wartawan Surat Khabar Sinar..  Abg wartawan tu cakap nak buat ceriter tentang eizza..  Hihi.. Kebetulan beliau tinggal berdekatan dengan rumah eizza katanya..

Terima kasih abg wartawan..  Sudi tolong eizza..  Terharu sangat..  Bukan mudah nak dpt pelanggan..  Lebih2 lagi eizza promot d page n facebook sahaje..

Azliza -  Jubah Abaya Fateema 
Inilah gambar eizza..  Nampak selekeh..  Hihi..  Xpelah..  Xmandi pun lagi ni..  Hikhikhik..  Tu la..  Dtg tetibe..  Sempat sarung tudung jerk..

Inilah petikan dari surat khabar sinar :D

Alhamdulillah..  Masih ade yg memahami..  Nak tolong eizza cari pelanggan..  Nak tolong ketengahkan business eizza..  Terima kasih kerana hantarkan abg wartawan ni tuk tolong business kami..  Semoga Allah murahkan rezeki abg ni jugak..  Ameenn..

Sebenarnya org d sekeliling eizza xpernah tahu ape yg eizza buat..  Yg tahu hanyalah adik beradik..  Dan kwn2 yg ade ig..  Ade fb..

Tq Allah..

21 comments:

nohas said...

Alhamdulillah..semoga business lady bertambah maju..

LadyBird said...

Ameenn.. Trm ksh akak.. :D

LadyBird said...

Ameenn.. Trm ksh akak.. :D

Pendekar said...

eizza nama dia... dah pindah dari terengganu rupanya...

Pendekar said...

apa-apapun semoga bisnes makin maju dan dimurahkan rezeki. InsyaALLAH.. aamiinn...

Bunda_nora said...

Ramai rakan blogger pun tentu baru tahu ni.... apa ig nyer... bunda boleh follow..

Shakirah Rosli said...

Semoga Allah mudahkan urusan akak, diluaskan dan yang paling penting diberkati rezeki akk ye insyaAllah. Allah yubarik fik ! ^^

saniah ibrahim said...

Semoga rezeki eizza semakin bertambah dan perniagaan semakin maju.
Kakak bangga tengok anak muda berusaha untuk berjaya.

insan marhaen said...

tahniah. lepas ni tak larat nak terima tempahan pulak...

Macy Humaira said...

isk isk siap kasitau x mandi :p :p

insan marhaen said...

tahniah LBL... muga berjaya sebagai usahawan patuh syariah...

dear anies said...

tahniah!! tumpang gembira!

Kayu Manis said...

In shaa Allah
Allah yuftah alaikum..
Salam perkenalan juga dik.

Kayu Manis said...

Rasanya knor ada follow dlm IG eizza..

shameel Iskandar said...

Moga perniagaan iezza sentiasa diberkati Allah.

hainom OKje said...

Alahai.....syukur....syukurnya...
Sorry Eizza okje tak tahu pun yg Eizza duduk atas wheelchair. Kagum sangat dengan semangat Eizza. Malulah mak cenggini...

Qaseh Vee said...

alhamdulillah ... Allah bagi jalan ... mudah2an rezeki eizza terus melimpah ...

TukangKebun said...

Syukur Alhamdulillah.
InsyaAllah makin terbuka luas rezeki yang akan datang.
Tumpang gembira.

Cikna said...

Tahniah, semoga dipermudahkan semuanya ye....;-)

CikLa Shahril said...

Semoga lebih maju... dont give up...

QasehnyaRania said...

alhamdulillah..
semoga terus maju..
in shaa Allah jika diizinkan, nak sangat jumpa LB. semoga dipermudahkan utk ke sana.aamiin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...