Tuesday, December 17, 2013

Zahra Udah 6 Bulan :D


Salam korang, usia saya sudah mencecah enam bulan.. hihihi.. saye dah lame boleh senyum.. comel kan saye? :D.. gigi saye xde lagi.. senyuman saye manis kan walaupun xde gigi :P ibu saye pakaikan saye 'kopiah'.. ibu saye kate nak saye biasakan diri dengan tudung nanti.. :D.. macam2 ibu saye pakaikan saye, termasuk telekung yang ibu saye pakai.. hehehehe..

Ini gambar saye waktu saye meniarap.. saye dah lama boleh meniarap.. sekarang saye dah mula nak belajar merangkak  .. baru belajar angkat2 dada.. punggung saye xleh angkat lagi.. berat.. huhuhu.. sekarang saya dah boleh berpusing-pusing.. kalau ibu saye letak atas tilam, saya dah boleh berpusing 360 darjah..

Saye ade ramai kawan.. kat atas katil saye ni ade ulat, ade hello kitty, ade bear, ade ulat.. semua ader.. dan semua saye pernah makan :P.. saye suke masukkan barang mainan saye ke dalam mulut.. rasenye x sedap, tp bolehla.. :P

Ni saye duk pusing2 barang mainan sayer.. angry bird.. kalau kite pusingkan die die akan hasilkan bunyi.. saye suke bunyinyer.. :D

Saye akan jadi macamnila kalau saye dah penat meniarap.. kalau saye penat saye angkat2 tangan supaye og ambik saye.. hehehe.. cerdikkan saye? :P


13 comments:

cre8tone said...

Happy 6th month!~

Comelnya!~

memmetlenggeng said...

ala ala ala comelnyaa...aunty geget kang..gelak laa..

paridah said...

hepi tengok wajah baby yg comel suci..

LydSunshine said...

yey dah pandai meniarap. cepat jugak. Ingat lagi dulu lady kata tak bagi dia pusing sebab takut tengkuk dia patah. heheh.. Dia dah pandai terlentang balik sendiri ke?

akubiomed said...

Comelnya dia. Ikut iras siapa?

mysha said...

hadoiii geram ngan baby gurl.. pinky2 gitu... terima kasih yer sudi jenguk teratak kita yg tak seberapa tu..

sud@is said...

comelnya dia,moga jadi anak solehah

Sobri Yaacob said...

comelnya. dah 6 bulan..semoga membesar menjadi anak yg soleh dan solehah :)

suri said...

comel dan pandai bergaya depan kamera

Aisy Nasiha said...

La..comelnya gegirl ni.. zahra ye nama.. patutla tuannya pun nampak ayu dan comel.. semoga sihat selalu.. taklama lagi panjangla rambut Zahra ni..makin cute jadinya nanti

Cik Tieka said...

comelnyerr zahra..kita doakan adik zahra jadi anak yg solehah bila besr nanti.Amin..jgn nakal2 yer ^^

Wirda Amir said...

Alalalala...comelnye saye tu....cepat2 membesar ye syg....

QasehnyaRania said...

alolo. comeynya saye ye :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...