Monday, November 30, 2015

Hitam Itu Menawan..

Hitam itu menawan,  siapa setuju angkat tangan..  ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜


Sape suke jubah hitam? Jubah hitam sangat sesuai bagi yang bersaiz plus plus.. Nampak lebih slim..

Benjolan2 pun xnampak..  Nampak sempurna sahaja..

Eizza bersaiz cenonet tp sangat suke hitam..

Ibarat kater,  kaler hitam ni sangat sesuai tuk yg plus plus ataupun cenonet..

Rasa lebih berkeyakinan..  Lebih cantik..  Rasa tersembunyi dari sebarang kekurangan..  ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ

Kebanyakan jubah yg order dari eizza berwarna hitam,  tetapi bukan jubah kosong tau..

Jubah eizza pelbagai design..  Boleh digabungkan dengan pelbagai jenis warne kesukaan..

Ade juga customers eizza yg request tuk create jubah yang sesuai untuk beliau..

Asalkan nampak lebih kurus katanya..  ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Setakat ini Alhamdulillah..  Kebanyakannya berpuas hati dengan hasil kami..

Allah mudahkan jika kita sentiasa memudahkan urusan orang lain.  Apatah lagi untuk mendapatkan pakaian yang mengikut syariah.  ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

Azliza Zulaikha Ibrahim
Founder Jubah Abaya Fateema
019 900 5689

16 comments:

paridah said...

jubah hitam yg cntik menawan tu..

nohas said...

akak pun suka jubah hitam..

hainom OKje said...

Setuju....jubah hitam ni mmg nampak elegent gitu....
Senang kalau terer menjahit ni kan LB

tiga lalat said...

semua org nak slim mcm ziana zain,. hehe2

dear anies said...

sy ada sehelai jubah hitam yg sy pakai since form 2 smpi skrg ;-)

LydSunshine said...

Suka juga jubah hitam.

Bunda_nora said...

Hitam kalu digabungkan dengan warna apa pun in jer.....

Azian Elias said...

i mmg suka warna hitam for my jubah. rasa puas kalau pakai.

Mrs. A said...

Ya...Hitam itu menawan.
Tapi Mrs. A jarang pakai jubah.
Tapi tetap suka jubah juga

Nurul Shahira said...

Sha suka jubah latar hitam, tapi ada corak simple. Lagipun hitam tu warna universal, senang nak match dengan banyak tudung :)

P/s: Done follow #1245 :)

Fidah Shah said...

Ada jugak pakai jubah hitam kalau gi kerja hari Jumaat..
Done follow :)

Siti dzakirah said...

wah sagat menawan,.,?
siti suka bagettt,.,?

seraa rose said...

jubah hitam selamat utk tutup 'tyre' merata.. hehe

Jari Manis said...

Suka jubah warna hitam sbb bila pakai badan nampak kurus :-)

Mizz Aiza said...

hitam itu menawan.. aiza jarang pakai jubah..

TukangKebun said...

Suka design tu menawan.
Tukang Kebun belum pernah pakai style jubah lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...