Thursday, November 7, 2013

Contoh Photobook dan Sticky Album FNZStudio

Salam korang.. Inilah hasil last kerja kami sekarang.. Ini contoh-contoh Photobook dan Sticky Album yang kami hasilkan untuk pelanggan-pelanggan kami.. depends pada kehendak pelanggan. :D Kalau ade di kalangan kalian yang memerlukan perkhidmatan photografer untuk ape2 majlis bolehlah hubungi kami yer.. FNZStudio di talian 019-900 5689/ 013 9606169. 

Alhamdulillaah dah hampir setahun lebih kami menjalankan business fotografi ini, terima kasih kepada kawan2 blogger yang sering memberi nasihat untuk terus cekal.. :D

Doakan kehidupan kami terus dalam rahmat Allah yer.. dan hidup kami dalam redha Allah.. ameeennn..

Contoh Storybook/ Photobook FNZStudio

Photobook

ketebalan setiap helaian













Contoh Sticky Album FNZStudio


Sticky Album







11 comments:

ijad said...

semoga berjaya..

Azhafizah Md Nor said...

cantik sgt! boleh bg quotation harga untuk photobook x?email sy:azhafizahmdnor@gmail.com

thank you :)

Angah said...

cantik...

LydSunshine said...

berapa pages setiap fotobook tu lady? Akak biasa beli fotobuk kat groupon je. Heheh. Yang setiap helai tu nipis je. Yang Lady buat ni nampak tebal dan berkualiti. mesti mahal.

akubiomed said...

Macam-macam gaya dan pilihan. Zaman saya semua sumbat didalam album standard sahaja.

LydSunshine said...

Salam Lady, ni akak penah share tapi tak cerita panjang la pasal photobook ni.

http://lydsunshine.blogspot.com/2012/01/posto-posto.html

InsyaAllah kalau sempat esok akak share photobook yg pernah akak beli dgn groupon ni.

Aisy Nasiha said...

Wah...tauke photo book rupanya.. boleh minta special price ni...selamat berjaya dgn bisness ni k... semoga dpt ramai pelanggan.

Yumida Huda said...

wow cantik la hasil gambar ni sis
pandai sis ambik sudut gambar
menarik! moga bisnes ni berkembang maju n mendpt byk permintaan
aah kan..skrg perkhidmatan photographer sgt dinanti2kan oleh mereka yg buat majlis kenduri

Kakzakie said...

Side-income yg baik sekarang ni. Ramai yg dah berjaya menjana pendapatan dgn cara ini..

najihah sahami said...

hikssss...jihah pun dah tengok yang jihah punya. lawa kak. thanx!!!! :)

nanakimie said...

wah,cantiknya:) terbayang2 da majlis diri sendiri nanti,hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...