Wednesday, December 7, 2011

LadyBird >>> Lelabah

Nak jadi Labah-Labahla plak..
Salam..
Sebenarnya kali ni lady nak merapu jerk..
Sebab rasanya dah lama lady tak merapu meraban..
Kalau dulu, di blog Diary Hearty, tempat tu lah tempat luahan hati lady..
Sampai suatu ketika.. pakcik lady cakap blog tu macam blog orang gila..
Semua ada.. sebab time lady berjinak dengan dunia blog tu time lady ada masalah 'mental' :P..
Cikgu Kaunselor createkan blog tuk lady supaya lady curahkan segala masalah lady di situ..
dan cikgu tu akan selalu pantau apa yang lady tulis..
Bukan apa.. sebab lady tak reti nak bercakap.. kalau lady bercakap atau cuba untuk memaklumkan sesuatu.. lain yang lady maksudkan, lain yang lady cakapkan.. sebab itulah kot lady selalu fail temuduga... :P..
Nasib ko la lady.. :P

Di blog LadyBird's Life ni pula..
Lady nak juruskan kepada sesuatu yang lebih bermakna..
Kalau dulu, lady lebih suka menulis tentang isu kesihatan.. sebab kehidupan lady dari kecil sehingga besar dikelilingi dengan sesuatu yang berkisar tentang kesihatan.. penyakit.. dari lady kecik, lady belajar.. praktikal.. semua di hospital.. cume skrg lady stop sekejap dengan hospital.. lady nak berusaha hidup di luar lingkungan itu.. :D..

Tapi sekarang.. lady dah campur adukkan inti blog lady nih..
Mungkin disebabkan perubahan dalam kehidupan lady.. kecelaruan identiti..
Lady tak tahulah apa rupa dan isi blog lady ni..
Tetapi salah seorang sahabat lady cakap.. berdasarkan apa yang die baca di blog lady..
Lady sekarang cuba membekukan hati lady..
Sebenarnya lady tak faham ape maksud sahabat lady tu..

Lady teringin sangat nak tahu pendapat sahabat2 lady di sini..
Ape yang sahabat semua faham tentang blog LadyBird's life ni..
Sebab lady sebagai adminnye sendiri sudah mula tak faham..
Adminnye mula bercelaru..
Sebagaimana blognya bercelaru..

19 comments:

missSenget said...

lady..

blog kite pun da celaru2..
takde identiti..

semua main taram je..

hikhik..



lama laa tak borak sama kamu..

S..U..D..@..I..S said...

sapa kata celaru.
nampak kemas cantik dn byk perkongsian
tq lady teruskan

chii said...

alahai..ye ke lady..
tp bg k.chii sendiri..ok je isi kandungan blog ni..xde la celaru sgt seperti yg lady mention..just be urself k...x perlu nk dgr kata yg lain ..ehehe..

p[A]n[A]d[O]L said...

blog rojak, like me..haahha

yang penting adunan rojak tue sedap d mkn.. :P

tehr said...

aku pun tak tahu ada celaru kat mana
macam biasa je
memang tak ada masalah apa2 pun

Tirana said...

Kak tirana pembaca baru blog lady so kisah yang lama-lama tu kak tirana tak tau sangat.. setakat ni ok aje... Kak tirana pun kadang-kadang tulis merapu jugak..ikut mood..hehehe..

LadyBird said...

Miss :

hihihi.. kononnye dulu nak fokuskan pd kesihatan jerk.. :P.. sekarang ni semua bedal..

LadyBird said...

SUDAIS :

kalau sudais ikuti... dulu2 lady tulis isu kesihatan byk.. skrg seolah2 menjurus kepada percintaan lak.. mencari psgn... tu yg lady rs dah mula bercelaru..

LadyBird said...

panadol :

btl2.. macam rojak.. campur2 jerk.. yg dulu skima jerk.. serius jerk..

LadyBird said...

cikgu tehr :

celaru kat entry.. kalau cikgu.. blog gurindam.. pantun.. puisi..

blog lady semua campur.. hehe.. xde identiti.. dn skrg seolah2 mcm terikut2 dgn gelodak jiwa lak.. :P..

LadyBird said...

Kak Tirana..

kak tirana kenal lady dah lama la.. :D.. tp skrg akak br jumpe lady balik... lady sellau g blog kak tirana dulu.. sebelum kak tirana bertapa.. dulu lady gune nama eizza, dan isyrak.. :D.. dpt recall x? dulu lady budak2 lagi... skrg dh BESAR.. dulu suke ke blog kak tirana sebab banyak kisah motivasi.. dan skrg pun <3

insan_marhaen said...

dengar boleh tapi jangan terpengaruh dengan apa yang orang lain kata. IM sendiripun kekadang rasa blog IM dah celaru dan merapu. tapi bila IM dalam tenang dan fikir balik;

itu blog IM, IM tulis apa yang IM suka tulis.

jangan umpat hal orang lain udah ler...

kiwi said...

sme la..blog sy cmpur smua..tp kat blog ladybird ni bgus juga..ade benda baik yg boleh diambil ^^

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Takat ni ok jer, yang penting apa yang kita tulis boleh mengetuk hati pembacanya kepada kebaikan...

petuaemakcom said...

tak pe cik lady. masih boleh perbaiki diri lagi untuk lebih hebat...

ok keren said...

artikelnya keren beuds nui.....

Nizam said...

adik tengok akak lain sekarang... huhu..
tak macam akak yang dulu... huhu

Ckin Kembaq said...

Blog sy random je..hehe blog lady pun macam random...tidak tertumpu pada suatu2 bidang... ^_^

jebengotai said...

blogging sbgai terapi minda ??menarik jugak idea ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...