Monday, November 10, 2014

Sireh Lovely Care

Salam semua.. warga blogger.. lady doakan agar semuanya dalam kondisi sihat dan segar semua, dipayungi dan dinaungi rahmat Allah, dimudahkan perjalan kehidupan, dan diberikan hati yang tenang dan damai.. ameeennn..

Inilah rupa Sireh yang lady jual selama ini..

SIREH LOVELY CARE
Inilah produk yang lady jual.. produk ni sepupu lady yang buat.. warisan turun temurun.. hasil rebusan daun sireh, manjakani, akar perapat, kacip fatimah dan aloe vera.. dijadikan dalam bentuk gel seperti ubat gigi mukmin..

Lady pakai produk ni semenjak lady masih gadis, dr permulaan business sampailah sekarang.. Alhamdulillah semenjak lady ank dara sampailah sekarang lady masih belum ada masalah berkaitan dengan miss v.. waktu pregnant pun bersih, xde mslh urin kotor seperti kebanyakan wanita mengandung yang lain..

Mungkin produk ni produk warisan n diproses secara tradisional, ia tiada kesan sampingan.. bagi wanita yang baru lepas bersalin amat sesuai pakai.. ia mengembalikan kesegaran dan mengecutkan kembali sistem peranakan kita.. kalau nk lbh berkesan perlu minum air rebusan daun sireh.. kesannya amat ketara, semua kotoran2 yg tersisa akn keluar, perutpun cepat kempis n kecut..

Bagi yang bermasalah lain pun boleh cube pakai, insyaAllah berkesan..

Kalau ada sahabat lady yang nk cube bolehlah tinggal komen d sini, ataupun boleh terus whatsapp lady di 019 900 5689..

Kebetulan lady mengambil bidang yg berkaitan dengan kesihatan, boleh juga kongsikan mslh dengan lady.. kalau nk tahu berkaitan cara org lm berpantang pun boleh.. mak mertua lady, tokma mmg ahli dalam bidang kesihatan secara tradisional..

Jangan segan2 hubungi lady yer.. :)

Ini antara testimoni daripada pelanggan-pelanggan kami :





Moga Allah murah dan mudahkan rezeki kalian.. kalian doakan agar Allah mudahkan dan murahkan rezeki lady yer... :)

Sayang korang semua..


31 comments:

Bunda a.k.a KN said...

Assalam,

sebelum ini bunda pernah juga tengok produk sireh ni...
Tapi bunda belum pernah guna lagi...

wa said...

Bagusnyaaa ada produk turun temurun buatan keluarga sendiri..moga lagy jadi businesswoman yg berjaya hehehe

Kayu Manis said...

mcm best jer...
nti kita usha2kn

❤Kamsiah❤ said...

sireh mmg diketahui serta diperakui khasiatnya,kan...

lieyalatif said...

MENARIK produk ni sbb gunakan sireh yeak.... byk khasiat daun sireh ni kan....

Z@i Z@mR33 said...

x penah dgr...emmm...menarik gak

nohas said...

selamat maju jaya..produk yang bagus, In shaa Allah, akan menambat hati pengguna..

sud@is said...

thniah lady dah jadi bussines woman yang hebat, moga maju jaya ya Lady..
produk sireh memang berkesan

Fifi Nadhrah said...

wah.. produk dari bahan semulajadi.. bagus ni..

ros_reeza said...

menarik produk ni.

LYAfrina said...

menarik...
lya pnh guna sireh emas dulu..

LYAfrina said...

menarik...
lya pnh guna sireh emas dulu..

skrinaku said...

produk macam ni memang sentiasa terbaik
kerana alam semulajadi memang sedia dicipta untuk kita gunakan

tahniah dan selamat maju jaya

eika_jps said...

mummy biasa gak guna pencuci sireh nie tp brand lain...bleh la nak mencuba nanti...

Siti Zawiyah Rahmat said...

Sireh memang banyak khasiatnya..

AnneRaini said...

produk pencuci drpd sireh mmg bgskan.

Kopiolimauice said...

brapa harga nya ni? mcm menarik

TukangKebun said...

Bagus warisan turun temurun ni masih ada yang ada ilmu tersebut.

TukangKebun said...

Bagus warisan turun temurun ni masih ada yang ada ilmu tersebut.

TukangKebun said...

Bagus ada yang ambil ilmu warisan turun temurun.

Najib Ariyan said...

salam singgah... produk pompuan yer... boleh cadangkan kat anak2 sedara nanti...

Asha Lya said...

Slm kenal lady, siren memg d akui bagus khasiatnya..moga prniagaan lady brtmbh maju ya

Bunda a.k.a KN said...

Bunda datang ziarah lagi...

Mrs Velentine said...

menarik jer produk ni..tq share

Myra Jay said...

Menarik je... Tambahan kalau sesuai/serasi kan..

Berapa RM Lady?

::EIDA:: said...

akak ida ade bagi kat ida.. tapi sampai sudah tak pakaii sbb takutt hahahhaha.. so ade testimoni ni kire berani sikit laa nk tryy balik HHAHHAHA

babYpose said...

wah menarik, saya suka sirih ni, sapu ke?

Pondok Papan said...

Huhu..hebat..leh suruh isteri tengok dn baca artikel ni..

Time Traveller said...

Member rumah macam ada pakai...
Baru tahu apa kelebihan dia.. tq share :D

aryan azra said...

bagus ni berapa harganya ni

memmet lenggeng said...

Wahhh...sangat bagus produknya ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...