Sunday, June 26, 2016

Alhamdulillah Selesai Operasi Jahitan JAF

Alhamdulillah,  operasi jahitan jubah dari Team Jubah Abaya Fateema secara rasminya selesai pada 23.6.2016 (Khamis).  ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Dan sekarang,  operasi nya diambil alih oleh Team Pos Laju Malaysia..

Tahun ni tahun pertama susun operasi sendirian berhad..  Tahun lepas kami just ambik order dan hanya hantar ke tukang2 jahit yg berkaliber..  Dan thn ni 100% kami sendiri..

Kami ambik sedikit sahaja,  anggaran siap semua dua minggu sebelum raya..  Alhamdulillah berjaya spt yg dirancang..  Alhamdulillah..

Terima kasih kwn2 blogger yg sudi tempah..  Sudi doa..  Sudi bagi nasihat..  Sudi follow d ig..  Sayang korang semua tau..

Selamat berpuasa..  Selamat berhari raya..


18 comments:

aryan azra said...

Alhamdulillah...semoga terus berjaya

saniah ibrahim said...

Selamat berpuasa dan selamat menyambut hariraya LB.Alhamdulillah dipermudahkan segala urusan LB.
# tentang pertanyaan LB tu ,akak sehat aje skg ni cuma tak boleh angkat dan kerja berat je.
Akak harap LB juga sehat hendaknya.

Bunda_nora said...

Alhamdulillah semoga terus maju jaya... Selamat berpuasa dan selamat hari raya...

Kakzakie Purvit said...

Suatu yg sangat membanggakan
Semoga semua ini tak terhenti kerana nak raya aje
Kakak suka org kita terus cemerlang dan berjaya. Amin.

Khairul Bariah said...

alhamdulillah, dah 100% buat sendiri. semoga terus berjaya di masa akan datang.

norhidana miswan said...

alhamdulillah....
bestnya pandai menjahit baju

Puan Kutu said...

Semoga terus berjaya dalam bisnes.Amin..

Atie Yusof said...

ALhamdulillah...rezeki tu sis...moga terus maju.. :)

wahida said...

Alhamdulillah..seronok tgk LB berniaga..
semoga terus maju jaya hendaknya ye...

Amy Hilmirda Daud said...

Alhamdulillah....
semoga terus terus berjaya.
salam akhir ramadhan dan Selamat Hari Raya.
Done follow LB :)

Nooriah Abdullah said...

Alhmdulillah kaknoor dh lama tinggalKn jahitan ni, salam aidilfitri dri kaknoor ya

LYAfrina said...

alhamdulillah..moga trs sukses ye

nini said...

Wah...congratz n gud luck..nanti ada rezeki nak jugak lah try jaf

nini said...

Wah...congratz n gud luck..nanti ada rezeki nak jugak lah try jaf

Nor Azimah said...

LB teganu kat mana, nnt blk teganu nk datang carilah.

Jari Manis said...

selamat hari raya LB..tahniah kerana berjaya..i know u can do it..all the best okey

hainom OKje said...

Puas hati ye LB dapat siapkan order pelanggan sebelum Raya....
Seronok bila tengok org berniaga ni. Untung tau awak LB berbakat buat jubah

QasehnyaRania said...

aamiin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...