Thursday, May 26, 2016

Team Jahitan Jubah Abaya Fateema 2016


Salam semua..  Assalamualaikum ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Kami team Jubah Abaya Fateema sekarang.. Alhamdulillah..  Allah kenal dan satukan kami bersama Jubah Abaya Fateema..

Dari kanan gambar (bertudung biru ungu)
- Mastura,  Izzati,  Azliza,  Fateema si kecik,  Aisyah,  Nurul Fadhilah,  dan Ayu Asmidar.. Serta Yuyin,  anak  Aisyah..

Ade yang baru,  ada yang lama,  ada yang berhenti tuk sambung belajar..  Ada yg xde dalam gambar..

Team ini diwujudkan adalah untuk menghasilkan jubah2 simple tapi cantik yang menutup aurat dan menepati syariat..

Kami berusaha untuk menghasilkan jubah yang baik,  memenuhi kriteria2, insyaAllah..  Tetapi ia bergantung kepada sahabat semua untuk memberikan ukuran yg tepat dan selesa untuk dipakai.. Tidak ketat n tidak sendat..

Walaupun kami telah berusaha keras untuk menghasilkan yg terbaik dan memberikan layanan terbaik..  Mungkin ada sedikit kesilapan d mana2 yg mungkin tidak disedari..

Dengan itu kami memohon jasa baik pihak sahabat tuk sama2 membantu kami menghasilkan yg terbaik..

Tegur dengan membina jangan membinasa..  Sesungguhnya kami juga seorang manusia yg diciptakan tanpa kesempurnaan. Tetapi,  insyaAllah kami cube menghasilkan yg terbaik..  InsyaAllah..
Kalian doakan yer supaya visi dan misi kami tercapai..  Memudahkan wanita pelbagai saiz mendapat pakaian yg cantik simple dan selesa..  Ameeenn..

Azliza Ibrahim
Founder Jubah Abaya Fateema

14 comments:

Kayu Manis said...

Assalamualaikum eiza jumpa kat sini plk...
Bgunya team semua org kuat..in shaa Allah uolls berjaya dan sukses lagi..

Knor bz sgt skrg ni bt tmphn tu yg takmwsp2 iza tu...tmbah nak ukur2 bju mmg perlukn masa tu..hihi
Knor klu boleh nk yg dh siap ckp saiz aje.smlxl..hihi

Jobdirumah Buat Duit said...

Semoga bertambah maju perniagaanya. Saya ada balas pertanya Saudari tentang jobdirumah. Ini contoh kerja jobdirumah yang pernah saya buat [ http://jobdirumahmenipu.blogspot.com/2015/08/contoh-kerja-jobdirumah-remove-like-fb.html]. Boleh cuba jika nak tambah pendapatan secara online.

Puan Kutu said...

Hai lady bird betul lama sungguh tak singgah menyinggah kt sini.ingatkan dh tak aktif berblog..semoga berjaya ye dengan Abaya Fateema..

hainom OKje said...

Wahhhh....dah ada team ye! Tahniah LB, bisness semakin berkembang nampaknya. Bila dah ada team, lebih banyak quantiti jubah yg dpt dikeluarkan...

NEKCIK said...

Teruslah berusaha..semuga terus berjaya amiin

Mummydearie said...

Alhamdulillah! Ada team rupanya. Semoga terus maju ke hadapan dalam bisnes yang dijalankan.

Yana Yani said...

wah! makin berkembang nampaknya perniagaan
moga iza dan team terus success ye =)

Kakzakie Purvit said...

Suatu yg membanggakan kita kaum muslimat
Doa kakak mengiringi semua perjuangan utk menjana ekonomi kita.
Amin..

Mizz ErMa said...

wah, kira besar jgk la team nie sbb ada ramai ahli..good luck utk semua =D

Mrs. A said...

Semoga dipermudahkan segala urusan dah ada team pasti lebih mudah

Macy Humaira said...

semoga bertambah maju.. pastu bg hadiah jubah kt macy. hihikkk

Khairul Bariah said...

oh! ini lah dia team bisnes tu ye. semoga berjaya ye LB. :)

Cahaya hati said...

boleh tahu harag jubah2 berapa yer









Jari Manis said...

all the best for team

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...