Tuesday, July 17, 2012

Dunia Photography

Assalamualaikum kawan-kawan.. Semoga semuanya di bawah lindungan rahmat Allah sokmo.. rasanya sudah berkurun tidak update (padahal baru beberapa hari) dan sudah berkurun jugak tidak blogwalking.. Mood masih dalam penyesuaian diri untuk menjadi seorang isteri.. sob3x..

Kali ini lady just nak maklumkan kat korang.. lady create dua lagi blog yang berkaitan dengan photography.. korang tolonglah jenguk2 kat situ.. huhuhuhu.. tolong follow sekali ek.. hehehe

Yang ni blog yang mengandungi pelbagai jenis kategori gambar. Lady letak secara rawak jerk.. sebab lady x jumpe templates yg sesuai.. huhuhuhu.. boleh click di SINI.

Dan yang ini plak mengandungi gambar-gambar pengantin.. baru jer lagi letak... tp mcm malas dah update gambar kat sini.. hati macam membeku.. xtahu kerana apa.. boleh click SINI dan follow sekali ek :P

Ini plak PAGE kami.. mengandungi pelbagai jenis gambar jugak dengan kata-kata berunsur Islamik.. bolehlah like dan sebarkan ek..


Gambar ini merupakan salah satu gambar yang hubby lady ambik.. cube korang cari bayangan burung besar.. sangat2 cantik...

22 comments:

Ardini Humaira said...

cantiknya pemandangan.. dni brazam nak beli dslr... nak blaja amik gambo :D

akubiomed said...

Saya suka melihat benda cantik sebab itu tahun lepas saya sambar kamera DSLR.

atuk said...

Assalamualaikum Lady

indahnya seni photography

awan putih sebelah kanan


Selamat Menyambut kedatangan Ramadhan Al Mubarak

nohas said...

Cantik gambar diatas tu..memang berbakat besar..semoga sukses..

Kakzakie said...

Wow...memang hebatlah photography hubby lady. Cantik sangat.

Suhami Ahmad said...

Semoga maju dalam bidang yang diceburi...InsyaALLAH =)

daddydee said...

cantik gambar tu...memang terer la tangan yang tembak tu...

naim said...

pandai suami akak amik gambar.. jeles..

terima kasih tag gambar ini dekat fb naim

Yumida said...

last pic tu...mmg awesome la sis...sronoknye u olls punya minat yg sama

JebengOtai™ said...

cantiknya.. :)

Hanamiko Sakura said...

subhanallah.. cantiknya permandangan :)

insan_marhaen said...

muga istiqamah dalam kemaskini blog. jangan jadi macam IM; bog puisi dan blog keluarga dah lama tak jengah...

Nieza said...

subhanallah..cantiknya permandangan dan gambar ni..suka saya tgk:)

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Subhanallah, cantik gambar-gambar yang diambil, suka gambar orang tua dalam jubah dengan cucu-cucunya, klasik..:)

kiwi said...

kiwi suka gambar permandangan subhanallah..cantik ^__^

dwaty said...

subahanallah... cantiknya lady...

LydSunshine said...

Banyaknye blog baru. Cantik la gambar tu. Nampak cam burung helang kan?

etuza said...

cantik gambar tu, nampak hebat kuasaNya

Telor Power said...

lawa siyes lawa...

ok noted ttg link tu.
terima kasih ye

tehr said...

bayangan burung?
tak jumpa la pulak

suri said...

suka pemandnagan sejuk..hijau rasa tenang

chii said...

subhanallah..cantiknya...k.chii pun suka amik view2 camni..lebih2 lg gambar awan..cantik sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...