Friday, February 25, 2011

GIVEAWAY : Jom Blogwalking Contest

ads

Lady nak cube join GA ni daripada Abang Teror..
GA Jom BlogWalking.. :).. 
Lady xnak hadiah tu.. sebab lady tak suka bola..
lady nak join jerk.. tapi kalau menang ok jerk.. lady bagila kat sape2..
kat abang lady ke.. kat adik lady ke.. :P
Ni 1st time lady join GA sepanjang lady berblog.. 
Disebabkan syarat Abang Teror ni x banyak/ xde syarat..
disebabkan itu lady pun joinla.. hihihi..
Mujur abang x suh tulis entry khas.. or tak suh lady tag sape2..
kalau x lady xnak join :P..

Oh ye.. kawan2 perasan tak header blog lady yang berubah tu?
Comel kan? 
Ade seekor ladybird yang sedang mendayung, ada perempuan cute yang bermata besar.. ada bunga2.. dan ade daun2 rumput.. sebenarnya Abang Teror yang buatkan untuk lady dan masukkan dalam blog lady ni.. TQ abang teror.. 

Mula2 Abang teror letakkan banyak bunga... tapi lady x suke bunga.. disebabkan tu Abang Teror letak rumput banyak2.. cantik.. lady suka.. sorry sangat2 kat abg teror sebab lady ni cerewet..

TQ yer.. lain kali kalau lady nak tukar lagi, Abang Teror tolong lagi yer? :D

p/s : kepada sesape nak join, sila klik kat bina abg teror tu yer.. :D

6 comments:

kayla frankie said...

wahh cantiknya header.. cute sangat... kayLa follow lady ye.. :-)

wachak said...

amboi !! dapat header pree. nk jugak nk jugak ... keh33

LadyBird said...

tq Kayla :)..

p/s : time ksh sebab sudi follow blog picisan lady :)

LadyBird said...

Wachak :
wa kan dah pandai buat sendiri..
lainla lady.. x reti..
baru je merangkak belajar photoshop..
huhuhu

Dhia Delisha said...

mmg cantik header tu...sejuk mata memndang...

KUREKURE COMEL said...

comel2...mina ada header kurekure...
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...