Monday, June 18, 2012

Perlukan Photographer?

Assalamualaikum sahabat semua...

Lady sebenarnya nak promot seorang photographer nih.. bagi lady gambar2 yang dirakamkan oleh beliau sangat2 menarik.. Di sini lady sertakan sekali gambar2 yang telah terakam dari lensa kamera beliau untuk tatapan kalian.. [Nikon D700]
Perkahwinan Antara Raziq dan Yanie di Kuala Ibai
Lan dan Linie di Muzium Losong
LadyBird dan Suami
Jadi kepada sesiapa yang sedang mencari perkhidmatan photographer, samada untuk majlis perkahwinan atau majlis2 lain bolehlah terus hubungi beliau di talian 013-960 6169/ 017-943 4843.


p/s : Kat atas tu ade gambar lady dan suami.. lepas pd ni kalau kalian jumpe manusia yg berwajah seperti di atas bolehlah tegur lady yer.. :P hihihihi.. budak kecik yg biler nth nak matang..

28 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kawan ker??
cantek semua pics tue @.@

LydSunshine said...

1st time tgk lady bird. COmelnya awk ni. Nak buat jadi adik angkat boleh? Ehehehe.. Ayat standard masa skolah dulu betul tak?

gadisBunga said...

hai awak. :D

dwaty said...

comei la lady... kita selevel kot... budak kecik.. hikhik

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

;)

Masz Sidek said...

semua pic cantik2...

S..U..D..@..I..S said...

oh lady yg cantik dan comel selamt berbahagia hingga keakhir hayat

Acik Erna said...

semuagambar cantikm dan lady pun comel..

Kakzakie said...

Kalau jumpa mesti kakak terfikir-fikir siapalah ni macam kenal..

Ardini Humaira said...

cantik2 belaka :D

zila norazila said...

hai lady..thnks singgh blog akk..re// sotong dlm tin tue guna cili hijau/padi..mmg pedas..color jew x merah..tp pedas myengat:) leh try klu nk rasa yer..

nurkaloi said...

comeynye sis ladybird heheheh

azi said...

singgah sini dan folo..:)

Yumida said...

sweetnye sis..muka somi lak berseri2...hati terpancar bahagia tu..
cantik hasil tukang gambar ni...

ஜ miss klanika ஜ said...

lawa-lawa gambo. boley la nk hire gambagrapher tue

jebengotai said...

beknya tlg promotekan member..hehe

aimaniman said...

comelnya... tak tebal solekan lagi natural dan manis.. hebat..

ainnoraini said...

Ladybird yg comeyyy...
Kalau tegur nnt ladybird x kenal kakain pulak...

Telor Power said...

wow...ini mmg taraf pro ni

chii said...

owhoo..ini rupanya wajah lady..tp mcm familiar la plak..ehhe..mungkin k.chii pernah terserempak kot :p

Nieza said...

cantiknya gambar..pengantin pun cantik:)

Dinar said...

Happy wedding....all de best to both of u...

SH said...

Salam kenal lady..

Terimakasih sudi singgah blog saya. Photographer tu base kat mane...ganu kiter ker..?

Q Partner Travel and Tours said...

lawa... insyaAllah jika sha dan hubby nak buat post wedding photography bersama baby boleh lah sha roger u ye:)

Sharidawati Shahrudin said...

lawa.....

in case sha dan hubby nak buat post wedding photography dengan baby nanti bolehlah sha roger u ye? :)

sorry komen td sha terguna id office. komen yg ni sha guna id personal.

LadyBird said...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ :

kawan merangkap suami... hihi

LydSunshine :

hehehe.. boleh kak.. teringt zmn kecik2 ade kakak angkat dan abg angkat.. adik angkat jerk xderk :P..

gadisBunga :

hai awak.. gadisBunga

dwaty :

org kate lepas kawin leh jd besar.. dwaty cpt2lah kawin..

Khairul Hakimin B. Muhammad :

:D

Masz Sidek :

terima kasih Masz Sidek.

S..U..D..@..I..S :

Insya-Allah... ameeennn.. tuk mu jua mr S..U..D..@..I..S

Acik Erna :

terima kasih acik

Kakzakie :

a'ah kan kak.. tp ramai jer muka mcm lady.. hihihi.. xpe.. kalau akak x kenal lady, mesti lady akan cam akak.. insyaAllah..

Ardini Humaira :

terima kasih Ardini Humaira.

zila norazila:

oh ye ke kak.. lady xleh mkn poedas2.. lidah lady mcm terbelah gitu kalau mkn pedas.. ngape nth..

nurkaloi :

terima kasih nurkaloi

azi :

terima kasih azi

LadyBird said...

Yumida :

terima kasih yumida..

ஜ miss klanika ஜ:

terima kasih miss klanika

jebengotai:

bukan memberlah abg jebengotai, hubby lady...

aimaniman :

mekap sendiri jer kak.. fobia ngn mekap sebenornyer..

ainnoraini:

insyaAlalh kenal andai bgth nama.. lgpun selalu tgk gmbr kak ain di blog :)

Telor Power:

abg lady jer yg pro, lady hampeh..

chii:

mungkin kot akak :) manelah tahu kan.. dalam ramai2 org kite jumpe terselit ladybird di situ..

Nieza:

terima kasih kak Nieza

Dinar

Terima kasih abg Dinar

SH :

salam kenal akak.. :D.. terengganu, kelantan dan atas permintaan pelanggan kak..

Sharidawati Shahrudin:

boleh sgt kak.. insyaAllah... hubungilah kami...

Suhami Ahmad said...

haaaa...akhirnya dapek jugek atok melihat wajah LB dalam donia nyata...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...