Tuesday, June 19, 2012

Outdoor Shooting - Razlan & Niniey

Salam semua.. sebenarnya lady dan suami telah menceburi bidang photography ni.. jadi kalau sesiapa di kalangan sahabat lady yang berminat untuk mendapatkan perkhidmatan photographer untuk majlis ape2pun bolehlah terus contact lady.

Setakat hari ini kami buat di sekitar Pantai Timur, tetapi insya-Allah akan melebarkan sayap ke seluruh Malaysia jika memerlukan perkhidmatan kami.

Ini antara gambar-gambar yang diambil sempena perkahwinan Razlan & Niniey berlokasi di Muzium Terengganu.









NAMAPENGANTIN: RAZLAN & NINIEY

LOKASI: MUZIUM TERENGGANU


TARIKH: 17/03/2012 | 23 RABILUL AKHIR 1433



P/S : Lady baru jer berjinak2 dengan bidang ini.. mohon tunjuk ajar please.. dan kalau ade di kalangan sahabat yang perlukan fotografi suggestkan lady ek ;).. hihihi.. tq sahabat semua.. 

29 comments:

Nadiah Sidek said...

wah..boleh la akak menuntut ilmu fotografi dengan iza. akak baru nak berjinak-jinak dengan dslr. terkial-kial lagi. huhu..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

cantek gambar
keep it up
moga terus sukses ya *tetiba kuar versi indon plak ngeee*

sedutzone said...

Ambik gambar kejap... ahakz... klik... klik... klikkk....

aimaniman said...

cantik dan manis je, seri pengantin kan, tambah2 photographer profesional..

gadisBunga said...

bila pengantinnya cantik, half of the job can be considered done. dalam kes ni, cantikkk pengantin pompuan. :D

eiela said...

cantik-cantik gambarnya.

Kakzakie said...

Cantik dan pandai nak gayakan pasangan itu yg kakak suka tengok.

Bui Junaidi said...

WAH,ADA BAKAT TERPENDAM NI...

Ardini Humaira said...

comeynye pengantin :D

Maiyah said...

salam..

moga dilimpahkan rezeki..

Yumida said...

nice..pandai sis ambik...moga bisnes terus berkembang...

akubiomed said...

Wah ada bakat terpendam. Ada peluang untuk menjana wang.

nohas said...

nice shots..kedua2 pengantin fotogenik..

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Tahniah cuma pesan saya berhati-hati kerana sekarang ni ramai yang merakam gambar sebelum akad nikah.

Ustaz Zaharuddin ada mengatakan, Pakaian tidak menutup aurat atau dengan aksi bak suami isteri : Ia adalah HARAM tanpa sebarang keraguan lagi. Ini juga fatwa yang telah dikeluarkan oleh Majlis Ulama Indonesia yang mana petikan beritanya berbunyi :

Foto pra-perkahwinan pasangan pengantin baru Islam yang merakamkan aksi intim sebelum majlis akad nikah, dikategorikan sebagai budaya haram di sisi Islam.

naim said...

salam akak..peh bidang terbaru ek.. hehe

naim cadangkan akak jumpa seorang pakar+ seorang ustad. hehe

sapa dia? dia orang ganu gak. haha

jom singgah:
http://pemudattbc.blogspot.com/2012/06/ramadhan-makin-di-rindu.html

jebengotai said...

mmg menarik la..not bad :)

Kunang-Kunang said...

Semoga terus berjaya.

Telor Power said...

indahkan.....???

Cik Anita said...

wahhh.

cantiklah picca kahwin! kalau nak oder sampai ke Perak. boleh ke ni? hee

L said...

waaa. bagusnya. minat yg boleh mambawa kepada kerjaya.. semoga berjaya lady..=D

jom singgah sekejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

Suhami Ahmad said...

wah...tahniah!
gambau memang santek
=)

LydSunshine said...

Maju setapak lagi Lady. Best kan kalau ada minat yg sama dgn suami. Akak pun bersetuju dgn pandangan Abdul Razak kat atas ni. Harap Lady kena selektif pasal customer jugak. Pastikan customer yg tutup aurat dan dah kawen. kalau tak nanti berkongsi plak dosa.

delarocha said...

ye ke masih baru? tgk pic macam dah berpengalaman lah :-)

atuk said...

Assalamualaikum Lady

selamat maju jaya
moga memperolehi rezeki yg halal

Hanamiko Sakura said...

sama lah dengan saya kak lady.. buat business photography dengan kawan2 ^^ tapi saya masih dalam proses pembelajaran :)

insan_marhaen said...

molek belako.

nanti, bila anak IM kawen, panggil Lady snap photo, ok?

Mishter Izwän said...

semoga berjaya . dan jgn cepat putus asa. sbb ramai yg involve dunia photography . teruskan usaha . blogger lain akan support dr belakng

ummiross said...

LadyBird..cantiklah gambar, ummi suka tengok gambar cantik2!

Nelly The Strange said...

wow , menariknya !!
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...