Wednesday, September 19, 2012

FNZ Studio Menawarkan Pakej Istimewa

Assalamualaikum para sahabat semua.. ♥ Semoga kalian sihat walafiat semua.. 

Buat pengetahuan sahabat semua, lady dah memulakan business fotografi lady yang diberi nama FNZ, iaitu gabungan nama lady dan hubby. Ini page yang lady dah create FNZStudio. Alhamdulillah setakat ini baru dapat beberapa tempahan untuk perkahwinan dan pertunangan. Agak kurang tapi syukur sangat-sangat sekurang-kurangnya ada. Mungkin adat sesebuah perniagaan, mula dengan sedikit dahulu, nanti kalau kene dengan usaha dan doa pada Yang Maha Kuasa InsyaAlalh akan semakin baik. Lady harap sangat sokongan daripada sahabat semua tuk like page lady ni, dan kalau ade sesape yang memerlukan perkhidmatan fotografer, rekemenkan lady ek.. hehehe.. 

Kalau ade kesudian, mohon tunjuk ajar daripada semua sahabat. Kami ni budak baru belajar tentang business, nak promot pun x pandai, nak bercakap pun lagilah x reti. Tak tahu nak takle hati pelanggan supaya yakin dengan keupayaan kami.. kalau ade sebarang tips mohon tuk dikongsikan ek..

Ini gambar sahabat lady yang baru bertunang baru2 ini. Lady kongsikan di sini ek, tuk yang lebih banyak clicklah perkataan FNZStudio yang kat atas tu, nanti die akan terus ke page lady. Tq Korang semua.. mohon support dan doanye yer.. ♥ Oh ye, pakej yang paling murah yang kami tawarkan sebanyak RM350. Siap dengan perkhidmatan editing lagi..  ♥



17 comments:

Kakzakie said...

Kena sentiasa war-warkan Lady. Kakak doakan dari jauh..

akubiomed said...

Nampak gaya Lady's Bird serius dengan perniagaan fotografi.

LydSunshine said...

Lady amik tempahan untuk area Kelantan dan Terengganu je kan? Kalo kemaman termasuk sekali ke?

ainnoraini said...

Alhamdulillah dah ada tempahan...semoga terus maju..

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Saya doakan semoga perniagaan Lady dan suami berjaya dan mendapat keuntungan yang baik & halal di sisi Allah SWT...

tehr said...

moga2 terus maju, lady

insan marhaen said...

selagi melangkah teruslah melangkah. kawan IM pun baru saja meneroka bidang PA system selepas meneroka bidang fotografi.

ummiross said...

Tahniah Lady...selamat maju jaya, sikit2, lama2 jadi bukit.

Telor Power said...

Alhumdulillah...moga2 ianya maju.

aimaniman said...

x pa.. bertatih2 dulu, mana ada org yg terus berjaya kan.. seronok tengok kawan2 yg pandai edit gambar,.. selamat berusaha semoga success...

JebengOtai™ said...

oowh..ade wat pakej fotografi rupanya..leh diskus2 ni..hehe

p/s: sy nk tau rate utk pakej perkahwinan dari akad nikah hinggalah sanding di Langkawi..pengangkutan dan penginapan di sana disediakan..hehe

si kiut lavender said...

wah..tahniah sis..moga lebih maju di di hari esok dan seterusnya..:)

khairul said...

good luck dlm bisnes


jom tgk cammry cikgu ni.http://gilamodified.blogspot.com/2012/09/camry-cikgu-khairul.html

S..U..D..@..I..S said...

slmt maju jaya dan murah rezeki dlm bisnes lady..

atuk said...

Assalamualaikum Lady

moga terus maju

Tihara said...

alhamdulillah, selamat maju jaya :)

tirahzairi said...

nice...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...